Rasa Perempuan Orgasm

Wanita ni betul-betul mempraktikkan apa yang selalu ditunjukkan dalam adegan-adegan filem dan TV jek. Aku suke wanita ni… ekekekekeke… Aku baca ni kat Harian Metro.

Tendang kemaluan elak dirogol

KUALA LUMPUR: Demi menyelamatkan diri daripada menjadi mangsa rogol, seorang wanita yang teruk dibelasah menendang kemaluan suspek yang cuba merogolnya menyebabkan lelaki itu melarikan diri.

Difahamkan mangsa berusia 26 tahun turut memukul suspek menggunakan payung yang dibawa…

Sebenarnya orang perempuan tak pernah tahu macam mana rasanya kalau anu lelaki disepak, dipicit kuat-kuat atau dipijak, kan? Kan? Lebih kurang macam persoalan kat kepala aku jugalah sejak dulu – macam mana le perempuan rasa kelazatan inzal dia orang tu ek? I mean, kelazatan inzal lelaki aku tahu le sebab aku ni lelaki. Kau orang tak percaya ke aku lelaki? Kalau kau orang perempuan aku sudi buktikan. Kalau kau orang lelaki pergi get yourself a life la ngek! Cet!

Tapi aku memang teringin nak tau macam mana perempuan rasa bila dia orang orgasm tu. Explanation yang aku pernah dengar daripada mulut para awex sungguh tak memuaskan hatilah. Jawapan yang biasa diberi bila ditanya semasa makan, masa mandi, masa romen, masa bersetubuh dan yang paling tak pernah miss masa baru lepas main kebanyakannya sama ada (dibaca dalam intonasi mengada-ngada berbaur rengek-rengek… eheks…) “Rasa sedaplah Die…” atau “Macam nak meletup tau hari ni…” atau “Cramp seluruh badan I… aduh…” bla bla bla. Ofkoz le ada juga sorang awek ni yang makan belacan, tak reti cakap bahasa selain Melayu tetapi namanya berbunyi orang puteh pernah kata “Hari ni dengan you tak rasa apa-apalah! You hutang I satu tau!” sambil tarik muncung. Gampang betul minah tu. Ptui!

So, sebenarnya bila perempuan inzal depa rasa macam mana ek?

About these ads

52 Respons to “Rasa Perempuan Orgasm”

  1. enigma Says:

    ….

  2. hmmmmm……….. macam mana nak describe ek? Hmmmmm…….. haaa…. korang syiok tak korek telinga gatal? Yang sampai geli2 berair mata and takleh nak nafas tu? Okay… imagine that…… multiply by 100, spread across the whole body… mcm tu la…..

  3. kengkadang tu sampai berbirat badan kena cengkam,ramas dan cakar.
    ade pulak yang mana dah nak inzal tu main gigit gigit…..

    seronok sangat ke inzal pompuan ni?

    • Tu le yang aku nak tau sesangat tu bro sebab sesetengah dia orang punya rengek dan mengerang tu… adoi laaa… Boleh terencat stim kekadang tu bila dia orang mengerang dalam pitching lari sedangkan kita dok masih lagi pelan-pelan kayuh belum sampai-sampai. Sekali dia orang punya jerit buat terencat le pulok… adusss…!

  4. kang aku citer lebih2 kang org kata aku terlebih pompuan dr pompuan laks hahaha. pootz, very good explanation, cuma takleh nak imagine sebab tak penah laks rasanya korek telinga geli2 sengal hehe. sakit ada la. err inzal tu sakit ke? abis knp dorang kadang2 tu mengerang ek? aaarrgghhh

  5. Mengerang tu sound effect jer… kalau tak ngerang pun takper…. tapi biasa la pompan ni kan… suka nak express lebih2……. padahal takde apa2 pun… macam diorang (eh, macam la aku bukan pompan) pun jerit lebih2 sampai kene marah dengan bidan…. padahal kalau tak jerit pun sakit gak… budak tu keluar gak…… errr…… so, Naj, FYI, mengerang tu cuma ekspresi diri……

    • Ceh…! Rupa-rupanya amoy Jepun paling kuat exaggeration dia orang ek? Ciszz…! Tu yang kekadang rasa nyampah dengan awek Jepun bila dia terlebih “ichke!” walaupun muka dia comel cun gaban! Hehehehehehe…

  6. Salam

    aisehperson NA, saya memang suka baca tulisan En NA tapi utk buka blog En NA saya kena pandang kiri kanan, depan belakang, takut nanti org salah sangka saya buka laman web porno, ayark

    • Salamz kembali…

      Dah tiga orang bagi pandangan gini… Maknanya memang dah cukup korum untuk beta mengubah style akesesori gambar… ekekekekekeke… adoi laaa… Maknanya memang betullah member pernah cakap bahawa standard lucah beta ni tinggi sikit. Adusss… nampaknya landasan beta sudah agak tergelincir nih! Bahaya sungguh! Maceh atas peringatan tu :)

  7. jgn tergelinchir sampai mengerang dah ler

    • Kekadang tereglincir tu yang menambahkan nikmat tu… Baru nak sampai tetiba terlencong… terkedu sekejap! Proses nak sambung semula tu yang kekadang buat thrill giler kat si perempuan tu! Aku suke! Aku suke! Ekekekekekek… uhuk!

  8. Lucah ker? Takde la… okay jer tu……. tak tinggi sangat la standard tu…..

  9. Blog lu ni tak lucah lah bro.. tp gambar2 yg lu letak tu yg membuatkan seperti tgk laman web porno…hehehehe
    kekadang takut gak wa nak bukak blog lu ni..yelah mana tau tetiba terpampang gambaq tgh inzal ker.. mau pucat muka wa yg itam ni.. hehehehe
    Tu gambar sedut lemak tu.. peerrggghhhhhhhhhhhh.. sib baik dr pandangan belakang.. kalu tidakkkkkkkk.. erk! nak kena byg ke?? hehehee

  10. phat_lee Says:

    post yang ni gak yang byk komen…

  11. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..cukup banyak dah ke?
    kang abis plak page ni aku tanda.

    • Perghhh…!!! Ni bukan multiple orgasm nih! Ni dah longlasting orgasm! Ekekekekekeke… Dah! Cukup! Jangan orgasm lagi…! Nanti aku nak siram kat tempat lain dah kering kontang pulak!

  12. mat tahu Says:

    orh!!!

  13. best ker? ehehe..

  14. [...] Rasa Perempuan Orgasm March 2009 28 comments 3 [...]

  15. mcmana ek rasanya.. pompuan orgasm

  16. oit..korang jne organisme bbnyk2 tau nt kurus kering korang, punoh body korang..bnyak cimpan tuk mase depan tau^__0

  17. lahanad bet0l..
    main x ajx…stim siot

  18. oitt…korang sume ni msti kuat organisme kn/^__^..tmbah2 lak korang kuat tengk biue neh..oas 2 mula arr xsenang duduk gelisah semacamm…HHHaaaaaahahaha…

  19. aq pun mg selalu gak organisme…lpas2 tngok blue..heheheh………………….tp korang aq xtau laa organisme cmner?keh3//

  20. btoll keww?pehall erkk korang xtahan keww sgtt keww?? ahakkss….

  21. organisme 2 bkn makhluk ke?lawak ar

  22. nak main batang sya sgt2 sangap nie

  23. best giler..cm na terajang je laki tu

  24. aQ lak suke pompuan drive btg..hhaahaa

  25. waawaa..weyy…citer aper ni..ayyyaaakk…. ;)

  26. cmna pompuan stim…na tau gak..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 783 other followers

%d bloggers like this: