Cerpen Kisah Benar

Ada sesiapa yang kreatif menulis cerpen lucah? Ekekekeke… Ni ada tawaran hadiah yang aku terbaca dalam Harian Metro… eheks…

Cerpen lucah pelajar
Oleh Mohd Jamilul Anbia Md Denin

KUALA LUMPUR: Dengan alasan mahu mencari wang saku tambahan, segelintir pelajar sekolah dikesan berjinak-jinak dengan aktiviti penulisan cerpen lucah selepas tertarik dengan tawaran bayaran sehingga RM150 bagi setiap cerita pendek erotik terbaik dihasilkan.

Difahamkan, tawaran wang sagu hati itu diberikan syarikat penerbitan buku lucah berbahasa Melayu yang dikesan menerbit dan mengedarkan sekurang-kurangnya 10 judul novel lucah bersiri di pasaran.

Penerbit novel lucah berkenaan menetapkan syarat penulis yang berminat mendapatkan wang sagu hati itu perlu mengarang ‘kisah benar’ hubungan seks mereka tidak kurang 3,000 patah perkataan sebelum dihantar menerusi e-mel ke alamat ditetapkan…

Kalau untuk TV boleh masuk slot Kisah benar ni… best! Teringat siri TV Dallas dulu. Kau orang yang belum baligh ni mesti tak tahu pasal siri ni kan? Dallas ni anatara siri TV yang dianggap paling berjaya zaman 80′an dulu. Kisah keluarga oil tycoon di Dallas, Amerika. Antara pelakon utamanya ialah Larry Hagman yang pegang watak Jock Ewing Jr. yang lebih famous sebagai J.R. Salah satu faktor yang buat siri ni berjaya, pada pendapat aku yang tak genius ni, ialah watak J.R. tu. Kebijaksanaan penulis skrip siri ni berserta keberkesanan lakonan Larry Hagman membuatkan seluruh dunia benci pada J.R. Tapi kerana perasaan benci meluap-luap pada J.R. tu le yang membuatkan penonton nak sangat menonton siri Dallas ni. Sampai nangis-nangis tarik-tarik rambut tu kalau miss satu siri. Maklum le… dulu mana ada Astro yang tayang berulang-ulang kali.

Sekarang ni Astro tak teringin ke nak siarkan semula siri ni? Astro takut kena maki satu dunia kot kalau-kalau tengah dok seronok menonton tetiba “Services currently not available.” Ni baru betul ada orang bakar pejabat Astro nanti! Ekekekekeke…

Anyways, moralnya? Moralnya, dalam penulisan kreatif, watak yang buat orang sakit hati tu boleh jadi faktor yang menambah minat orang membaca. Aku dah cuba konsep ni dalam novel Untuk Kau Dan Aku. Yup… it works!

Oya…! Satu lagi… mana-mana pelajar perempuan yang nak hantar karya cerpen tu tapi tak ada pengalaman menarik untuk dijadikan idea boleh contact aku anytime! Kalau nak idea lebih mencengkam kita cari sama-sama kat Ipoh nanti! Kompem 30,000 perkataan pun tak cukup! Hehehehe… aiyaaarrrkkk…!!!

About these ads

13 Respons to “Cerpen Kisah Benar”

  1. gafaro Berkata:

    tapi sekarang novel erotik dalam pasaran dah tak kick la….

    gaya penulisan seperti diadaptasi dari dvd dan vcd…

    manada orang malaysia bersenggama dalam keretapi….

    aku harap supaya mereka menulis dengan keaslian….

    • Walaweh…! Dah berapa banyak novel spesis gini dalam koleksimu? Pinjam!!! Eheks…

      BTW, bersenggama dalam kereta api kat Malaysia tu ada la beb. Wa sendiri pernah jadi saksi suatu masa dulu.

  2. enigmanak Berkata:

    nak tanya…keretapi tuh KTM ke komuter ke LRT Putra ke LRT Star ke atau KL Cat? Kalau KL Cat tuh laju banget tuh. sempat ke? wakakaka…aku pun dah berjangkit virus ngko ler bro….

    novel tajuk apa tuh? manalah tau kut2 boleh cari masa pesta buku nanti….

    • Kereta api mana yang ko maksudkan ni? Yang Gafaro cerita ke atau yang pengalaman aku tu? Yang pengalaman aku tu Ekspres Rakyat tambahan waktu malam sempena Raya Cina seputar tahun ’87-’88 gitu. Masa tu aku kerja part time jadi penjual makanan dalam tren… dapat tengok wayang porno live beb! Eheks…!

  3. enigma Berkata:

    silap enter nama ler…jgn salah sangka plak ek!

    • That is the bcoz aku dapat emel suruh approve satu komen. WordPress tak identify nick ko tu le. By the way… it’s 34 years old… ekekekekekekekekekeke…!

  4. gafaro Berkata:

    huh sungguh……….

    nanti gua siasat lepas gua habiskan siasatan kes kedua gua…

    bro masa dia senggama tu penuh perasaan ke atau takot takot…

    • Wuih! Berminatnak tau detail ek? Lu memang jantan pure! Ekekekekeke… ekceli masa tu dia orang tak bersenggama secara memasukkan hasyafah ke dalam faraj, sebaliknya memasukkan jari ke dalam faraj dan dilawan dengan menggenggam jari ke badan hasyafah… di bawah pakaian… tapi yang awek tu dah topless sebelah. Depa terlalu lazat sampai tak perasan aku lalu sambil bawa bakul berisi minuman panas bersama seorang pekerja cleaning services yang memikul mop sekadar lakonan gitu. Penumpang lain dalam gerabak tu semua dah berdengkur.

  5. Peh… Yang bawa bakul tu sempat download tak awek tu? hehehe (bg 3gp files k hehe)

  6. ha ha tu lah namanya khayalan…buat cerita lucah yang last2 x real…

  7. [...] Cerpen Kisah Benar April 2009 12 comments 5 [...]

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 784 other followers

%d bloggers like this: