Bulu

Terdengar topik dalam Fly FM pagi tadi tentang sama ada perempuan suka lelaki yang banyak bulu atau tak… ekekekekeke… adeh! Adeh! Dari yang aku sempat dengar, rata-rata orang perempuan TAK SUKA lelaki yang langsung tak ada bulu. Dia orang prefer lelaki yang ada bulu tak selebat bulu beruk kat betis dan paha. Kepada lelaki yang paha dan betisnya licin… well… I’m so sorry for you guys… ekekekekekeke… Pergi beli shampoo yang melebatkan rambut lepas ni dan shampoo paha dan betis setiap kali mandi, okey… eheks!

Segelintir perempuan suka lelaki yang ada sikit-sikit bulu dada. Rata-rata prempuan tak suka lelaki yang bulu-bulu kat badan lelaki termasuk bulu paha, bulu betis dan bulu ketiak terlalu lebat macam bulu beruang. Bulu ari-ari pun tak boleh terlalu lebat sampai anu hilang tenggelam dalam lautan bulu ari-ari tu sama ada dalam keadaan tidur apatah lagi dalam keadaan jaga. Maknanya lelaki yang bulu badan macam beruk atau beruang pun kena berusaha kurangkan bulu-bulu tu semua. Lelaki yang bahagian belakang badan pun berbulu tu camne le rasa lengan perempuan yang memeluknya ek? Eeeeiii…!!!

Tapi bulu badan lelaki aje ke yang jadi isu? Tak ada ke orang nak tanya lelaki pula sama ada suka perempuan yang ada bulu badan atau tak? Apa pasal? Kau orang ingat semua lelaki suka perempuan yang seluruh tubuh dia licin-licau macam pinggan ke? Entah ek… Personally aku tak berapa suka perempuan yang seluruh tubuh dia termasuk betis dan lengan langsung tak ada bulu. Tak best langsung. Kalau tak ada bulu camne nak geli-geli? Ingat orang perempuan je ke suka geli-geli?

Aku prefer prempuan yang ada bulu roma halus di lengan macam Rita Rudaini tu… ohhh… inzal… Di betis pula mesti kelihatan sikit-sikit (sikit-sikit je tau! Bukannya banyak-banyak macam nak challenge bulu betis aku pulak!) bulu roma jarang-jarang dan halus-halus gitu. Kalau bahagian paha mesti totally licin! Sehelai bulu pun aku tak mahu tengok kat paha tu! Ptui! Dan sedikit bonus (untuk aku le… eheks…) kalau perempuan tu ada bulu roma halus banget kat atas bibir seakan misai tu, macam Naysila Mirdad… perghhh…!!!

Dan bahagian ari-ari perempuan tak boleh macam bulu ari-ari amoy Jepun! Ingat senang ke nak selak-selak mencari sasaran dalam hutan tropika beriklim Khatulistiwa gitu? Silap-silap bulu-bulu tu jadi safety net pulok! Jolok penuh kederat pun tak masuk-masuk! Cet! Ptui! Kasi trim sikit tapi jangan terlalu pendek. Kalau trim pendek sangat macam rambut askar dia jadi tajam pulok! Tu kalau silap sasaran tu boleh pedih anu tau! Cet! Potong jek… ptui!

Dan yang paling utama, bahagian ketiak. Walaweh…! Hanya lelaki saja yang diberi kebenaran simpan bulu kat bahagian tu tau! Kau orang perempuan tolong kasi tebas, mesin malah cabut satu per satu sampai licin-licau macam pinggan! Situ ialah antara bahagian muncung mulut lelaki akan hinggap untuk menaikkan berahi tau! So please kasi cabut sampai licin okey. Jangan nak memandai-mandai simpan sampai panjang lepas tu dye bagi colour purple le, merah le, biru le… Ptui! Ingat bahagian tu perhiasan kereta berhias ke haper?

About these ads

37 Respons to “Bulu”

  1. enigma Berkata:

    muntah aku baca entri ngko ni. tak tapis langsung….paling tak minat citer pasal bulu…wakaka

    • Walaweh… bulu penting tau… kalau tak masakan ia dicipta? Eheks… aku ada terbaca kat mana entah bahawasanya bulu ari-ari tu salah satu fungsinya ialah sebagai kusyen semasa bersetubuh… missionary position… ekekekekekeke…

  2. kau suka pompan ada misai Naj? hehehehe…. dalam sinetron indon memang ramai yang ada misai ni (pompan la)… teori aku, make up artist diorang ada satu jer kaler foundation / compact powder, diorang ikut rona kulit pemeran (pemegang peranan la) yang paling cerah/putih…. pastu yang tak berapa nak cerah tu, bila kene pakai bedak yang tak seswai tu, tu yang nampak macam ada misai……. tak caya, kau perati betul2….

    • Ekekekekekeke… lu buat wa teringat satu sinetron Indo yang aku pernah tertonton beberapa bulan dulu kat Astro. Pelakon lelakinya, SEMUA pelakon lelakinya, termasuk yang hero bahkan yang macho muscle berketul, pakai lipstick merah menyala! Obvious gilos depa pakai lipstick! Bongok banget make-up artist tu! Ekekekekekekekeke…

  3. gafaro Berkata:

    adalah amat kelakar jika seseorang lelaki yang maskulin tetapi tidak mempunyai bulu kaki memakai seluar pendek…
    dah macam pengkid la pulak….

    manakala perempuan yang menyimpan bulu armpit amatlah hodoh…
    pengotor betul….

    lelaki pon same kalau dah macam rumpun serai…

  4. phat_lee Berkata:

    advantage dengar radio yang celoteh bukan2 time nak g keje…

  5. hahahahaha (bangga sebab aku ada bulu)

  6. irsha Berkata:

    armpit pun tak senonoh lelaki ke pompuan ke. dua2 npk pengotor klu dh panjang berserabai. amalkan bini cabut bulu ketiak laki, laki cabut bulu ketiak bini… sama2 kleeen gitu.

  7. wallaweh Berkata:

    best apa bila dapat lelaki berbulu.. terutama bulu dada….. nyum..nyum..nyum…. lagi masam lagi best.. berahi siul!

  8. aku suka sangat2 pmpuan ade bulu kat tangan jarang2 mcm rita rudaini tu,,,xtahan siut bila tgk…huhuhuh….seksi sangat

  9. nurul Berkata:

    wanita patut selalu cukur bulu kat ketiak tu. jangan hanya cukur bila pakai baju tanpa lengan kerana kita tidak tahu mungkin kita beli abaju kat ,lluat atau tiba-tiba nak berrenang. ketiak putik melepak tanpa bulu adalah paling seksi. bulu kat ketiak buat ketiak bau masam. pakai veet atau krim penanggal yang lain. pakai pendukur tak tahan. selalu keluar tompookan hitam

    • Ms. Biawak dulu ada bulu ketiak. Tak cabut. Tak cukur. Tapi lepas jumpa Mr. Biawak baru dia start hilangkan bulu ketiak dia. Rasa-rasanya Mr. Biawak yang tolong licinkan ketiak dia tu. Biawak mana ada bulu daaa… ada sisik je… eheks…

      Tapi seriously, apa cara paling berkesan nak discourage pertumbuhan bulu ketiak ek?

  10. pakuwaja Berkata:

    sedap sungguh citer pasal bulu ya. jangan lupa bulu hidung tau. penapis semulajadi tak payah pakai penapis. hebatkan, kalau panjang sangat tu tolong-tolonglah trim ok geng

  11. aku rasa mmg cpat trgsang bila aku tgok bulu tgan pmpuan,mmg stim abis,g tndas la aku kejap…hhuhuhu

  12. Ish2 korg ni..llaki yg brbulu tndanya macho,,lg satu,klu lelaki yg brbulu ketiak lg macho dan tmbah selera wanita tgk..ha3

  13. angga Berkata:

    hhhhhhhhhhhhh…..
    sexy
    jadi pengen meluk lama lama…….

  14. saiful khairul jabbar al- asrar Berkata:

    Fuck you all man !!!!!

  15. Wan tanjung(bkn nama sbnr) Berkata:

    Fuh…..akhirnya ada jgk jmpa org sme taste ngn ak ske pmpn ade misai(sikit2 je tau)………ak igt ak tk normal dah…….tq2….wahahaha

    • Dun worry bro (errr… lu memang jantan kan?) Mereka yang belum jumpa kelazatan cita rasa seperti kita sebenarnya masih belum merasai nikmat kelazatan wanita sebenar! Aharks…!

  16. apa lah crita korang ni.:)) hehe papun…ada bulu tetap ada kelebihan tersendiri

  17. [...] Bulu April 2009 32 comments 4 [...]

  18. aii..bulu kt celah pnggung xnak cite ke..?muahahahhaa

  19. sensasi sungguh cerita pasal bulu ni..yee…sedarlah rakan sejenisku ,sesungguhnya ‘TxLxR’ anda jugak ‘ beebuluuu ‘ …di tinggal kat luar,tak di pelaweee masuk…muah..huah….huah….waaaa….

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 784 other followers

%d bloggers like this: