Mari Bersetubuh Selalu

Sahabat lama hantar emel dengan petikan berita dari Telegraph UK. Kena baca tau! Seks, persetubuhan, romen-romen, jimak, tu semua aktiviti yang menyihatkan tau. Aku letak laporan penuh kat sini. Amik ko—

Brazilians told to have more sexual intercourse to avoid illness
Brazilians can fight off chronic illness by engaging regularly in physical exercise, and particularly in sexual intercourse, the country’s health minister said.
Published: 12:38AM BST 27 Apr 2010

“People need to be active. A weekend football game must not be the only physical activity for a Brazilian. Adults need to do exercise: walk, dance and have safe sex,” said Jose Gomes Temporao.

The minister gave the advice as he launched a campaign to prevent high blood pressure, which afflicts a quarter of Brazil’s 190-million strong population.

“It’s not a joke. It’s serious. Having regular physical exercises also means sex, always with protection of course,” he said.

“Dancing, having sex, keeping weight under control, changing dietary habits, doing physical exercise” all help keep blood pressure down, he said.

He added that he believed there was a health “time bomb” ticking in Brazil, which within 20 years could see a “gigantic percentage” of the population suffering chronic illnesses, high blood pressure, diabetes and high cholesterol.

Orang perempuan memang secara semula jadinya rajin — buat kerja pejabat, buat kerja rumah, jaga anak, bla bla bla — orang perempuan sendiri yang cakap macam tu. Di peringkat student pun, orang perempuian lebih rajin, tu sebeb dia orang lebih pandai dan ramai masuk IPT, kan? Kan?

Tapi orang lelaki? Hmmm… that is the because orang lelaki kena poligami. Kalau “tak ada masa” nak pergi gym atau bersukan, at least setiap malam boleh bersetubuh kan? Kan? Bukan ke? Ke?

About these ads

8 Respons to “Mari Bersetubuh Selalu”

  1. Yup..! Setuju sangat.

    Orang lelaki memang akan gunakan alasan tu.. forever… untuk poligami.

    Pun sokong gak..

    At least, tak ler jadi “punch bag, kasi ler dia exercise kat gym lain plakkk.. hahahaha

  2. Mr Sam Berkata:

    setuju.
    ni yang kena cari lagi satu ni.
    bro, ko ada nak rekomen siapa2 kat aku?

  3. gafaro Berkata:

    ada sapa sapa nak buat Pergerakan Bersekutu Menyokong Poligami?

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 783 other followers

%d bloggers like this: