Gangbang

Kau orang dapat tak invitation New Year’s Eve Mega Sex Party kat Johor tu? Kena bayar RM250 je beb! Orang perempuan yang nak pergi wajib pakai G-string dan mesti sanggup tanggalkannya selepas tengah malam. Orang lelaki yang nak pergi kena bawa kondom sendiri sebab organizer tak offer “an AIDS-free guarantee package”. YB Menteri Pelancongan Datuk Seri Azalina pun dah komen tentang hal ni. Ketua CID Johor SAC II Amer Awal pun dah komen juga. Jurucakap Jabatan Agama pun dah komen. Datuk Seri Azalina kata parti sedemikian akan mencemarkan imej negara. Jurucakap Jabatan Agama kata… hmmm… sama gak… parti sedemikian akan mencemarkan imej negara juga… hmmm… SAC II Amer kata RM250 tu tak logik sebab murah sangat… Huh???

Berita ni dalam AFP pun ada gak tau! Ekekekeke… pergh….! Apa pasal aku belum dapat invitation ni ha? Invitation ni ada had umur atau status perkahwinan ke? Takkan kot? Nak kutip RM250 sorang takkan nak letak had-had dan syarat-syarat pulok! Siapa sanggup dan mampu bayar terima ajalah! Isy isy isy… Kalau kat hotel tu RM250 baru dapat sorang untuk satu malam je kot? Ni dengan RM250 boleh dapat berapa ramai yang berjaya dipancing woooo..! Best! Best!

Eh…? Tapi kan…? Kalau orang perempuan yang attend party tu pun tak ada had umur camne ek? Alahai… ayaarrkk..!!! Weh! Kalau kau orang dapat, forward le kat aku invitation tu tau! Aku bawa kondom lebih! Lima belas tahun dulu punya balance yang belum pakai masih ada. Yang dah pakai pun ada. Masih simpan buat kenang-kenangan. Boleh recycle. Dah cuci bersih dah. Cuma tak frame je… eheks!

7 Respons to “Gangbang”

  1. yarks…ada juga ya begini.
    hmmmm

  2. kalu sape sape nak pegi bagi tau

    bini gua balik semenanjung 9 hb januari

    fuh gua terbayang macam macam ni…………..

    jangan gua kena angkut dengan jaij sudah

    • Najwa Aiman Says:

      Ekekekekeke… rantai terlepas sementara le ni… best! Best! Pasal JAIJ tu jangan risau… ko rasa-rasa kenapa agaknya organizer perlukan bayaran RM250 sorang tu? Alahai…

  3. gua rasa invitation tu cuma diversion je tu… acara sebenar kat tempat lain.

  4. […] berkerumun datang ke KL untuk berpesta. Oh ya… ke Johor pun mungkin ramai gak kot untuk New Year’s Eve Mega Sex Party tu kan? […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: