Bersetubuh Semasa Muda

Di UK sorang budak lelaki umur 13 tahun dah jadi bapa hasil persetubuhan haram dia dengan sorang budak perempuan umur 15 tahun. Betullah! Aku tak tipu! Baca kat Perez Hilton.

Kalau kat Malaysia, budak lelaki tu baru je tamat sekolah rendah dan baru start tingkatan satu ek. Dah jadi bapa pula. Yuran sekolah pun agaknya masih bapa dia yang bayar. Eh? Kat UK yuran free kan? Ye ke? Entah?

Rasa-rasanya kat Malaysia dah berlaku ke benda cenggini? Ekekekekekeke… Weh! Berangan le kau orang kalau fikir belum berlaku! Piiiraahhh…!

Advertisements

23 Respons to “Bersetubuh Semasa Muda”

  1. seperti yang aku bincangkan waktu minum pagi dengan kawan aku,itu lambang cinta tetapi ia salah di sisi agama dan adat tatasusila dan tatabahasa negara kita.

    perkara ni kadang kadang terjadi tetapi tak masuk mukadepan suratkabar la,kalu masuk pon dalam mukasurat 10-13 metro.

    aku suka baca metro…

  2. salam. lorr hengkorang dah tukar ke wordpress ke, aku ingat dah tutup terus. apapun tulisan En Najwa Aiman tetap kelakar dan menggelikan hati, eheks, ayarkk

    • Lidah penghunus: Salamz kembali. Maceh sebab sudi bertandang. Terpaksa berpindah ke wordpress sebab blog Khayal di blogspot telah menghilangkan diri ikut suka hati dia jek… eheks…

  3. apakah nasib bayi itu nanti?

  4. salah dari sisi tatabahasa ialah bila dorang inzal tak sebut `aduh,sedap’.

  5. aku nk anak ramai…! yeah…

  6. […] ni budak umur tiga belas tahun dah jadi bapa. Bebudak lagi dah bersetubuh… bertuah betul… Barangkali dia tahu apa itu coitus […]

  7. Ntah saper saper la Gerektua ni kan… tapi wa nak respond la kat dia… heheheh…. Gerektua, kalau nak anak banyak, start le masa umur 13 tahun dulu…….. By umur 30 dah ada 6, yang spaced out nicely dari conception until complete breast feeding….. by 48 years old, the last kid dah masuk university… kalau anak2 pun ikut perangai bapak, by 27, dah dapat first cucu…. ekekekekekekek……
    Naj: 13 tahun tu besar sikit jer dari anak2 sulung kita….. masa conceived tu sure la dia baru 12 tahun……. ish ish ish… meremang buku tengkuk aku….

    • Pootz: Mak aii…! Start dari umur 13 tahun? Perghh… Nikmat! Nikmat! Umur gitu masih kuat, bertenaga, bernafsu memuncak lagi tu! Susah nak “space out nicely”… ekekekekeke…

  8. Budak kecik tu school pon belum habih, dah pandai nak jadik bapak. Dah r tak keje, mcm mane nak beli lampin anaknye, kalo kat malaysia mcm nie, habih r, dunia dah sampai kat hujungnye

    • Fariz, entah-entah kat Malaysia memang dah ada kot? Kita je yang tak tau. Tu bayi-bayi yang dibuang tu entah-entah mak atau bapaknya lebih muda daripada budak tingkatan satu kot? Adoi laaaa… Na’udzubillah…!

  9. rosak manusia sekrng.dunia akhir zmn
    ……

  10. kahwin ikut sunnah nabi,25 tahun…,ki ki

  11. insan la korang semua… kita dah makin hampir dengan tuan tanah… ( ALLAH )

  12. yang paling jauh apa najwa

  13. me-mizie007 Says:

    aku rasa bes giler budak tu dapat kawin muda tapi bapak aku ckp kalau kawin muda x bes pun aku x tau la

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: