Cita Rasa Seks Makin Teruk

Ada berani hantar anak perempuan (bahkan anak lelaki juga) ke pengasuh sekarang? Ada pula kes anak-anak teruna Si Pengasuh tak tahan stim. Kepala hotak tak boleh pakai. Tapi memang biasanya macam tu le perangai kaum majoriti dalam negara ni, kan? Kan? Apasal? Tak puas hati? Nak saman? Aku baca kat Harian Metro tentang anak-anak teruna pengasuh tu cabul budak perempuan umur setahun. Pedophile bangsat tu hodoh sangat gamaknya sampai tak terdaya nak dapatkan perempuan dewasa? Nak juga pergi tutuh budak umur setahun yang tak berdaya dan tak berdosa tu? Bangsat! Bukannya susah sangat nak dapatkan perempuan sekarang. Top up kredit henpon lima ringgit je dah boleh dapat persetubuhan haram a.k.a berzina beb. Pergi tanya Gafaro kat mana boleh dapat servis murah tu… eheks…

Pengasuh, dua anak ditahan

KUALA LUMPUR: Polis menahan tiga orang termasuk seorang wanita bagi membantu siasatan berhubung kes cabul kanak-kanak perempuan berusia setahun di Pangsapuri Melur, Sentul Timur, pada 18 Februari lalu.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah berkata mereka yang ditahan ialah pengasuh kanak-kanak itu yang berusia 47 tahun serta dua anak lelakinya, masing-masing berumur 25 dan 21 tahun…

Bongok! Excuse my carut please, thank you. Kalau berkenan kat ‘budak’ umur 15 tahun tu aku rasa masih boleh difahami le. Kalau perempuan umur 15 tahun bagi aku tak boleh dianggap budak lagi dah. Atas bawah dah serabai. Kalau disuntikkan sperma memang dah boleh mengandung. Cuma ikut undang-undang manusia je tak boleh. Tapi ni budak umur setahun??? Bongok! Bangang! Bahalul! Al-lahabau badiwol borobodos! Ehem… please, again, excuse my carut. Can’t help it. Aku tau seseorang tu belum dianggap bersalah sehingga dibuktikan bersalah tapi dalam hal yang berkaitan dengan penganiayaan seks bebudak yang masih kecil sangat lagi tak tahu apa-apa gini aku tak boleh tahan le beb. Sowi ek…

9 Respons to “Cita Rasa Seks Makin Teruk”

  1. ape la dieorang nih budak bulu pahat tak tumbuh pon jadi…..bangang ya amat…….

    by da way siasatan yang gua jalankan menemui kegagalan tapi jangan takut EDISI BONGKAR PART2:GADIS TOPUP TAMAN ***A* **T** akan disiarkan tak lama lagi.nanti gua posting kat tempat gua..

  2. aku rasa cam nak potong aje anu si pedophile tuh

    • Kalau pedophile tu perempuan ko nak potong apa ek? Hehehehe… Pedo perempuan pun ada tau. In fact, lebih kurang je kejamnya dengan pedo jantan. Lepas tu dalam banyak-banyak laporan yang aku baca, tak ada sekor pun pedo betina ni yang cun, lawa atau seksi. Suwey betul… kok seksi tu at least lega le juga marah aku ni… eheks!

  3. ko tau nape??? sebab lelaki melayu skang nie sengkek, rm 5 pun xde dalam poket. nak memantat kr jadahnyerr. dah xde duit boring asyik l****p jer mulalah nak buat keje x senonoh. makin lama makin rendah mertabat,dah x kira sapa semua nak sebat…otak org melayu kalau jual kat pasaran dunia harga dia fuh!! melambung beb coz…masih fresh sebab x penah guna

    • Ekekekekekeke… aku tau citer tu! Aku pernah dengar citer tu banyak kali setiap kali pergi kursus tatanegaar time student dulu…! Ekekekekekekekeke… Eh? Ko ni student lagi ek?

  4. haah aku student lagi…dulu bapak aku duk turki. bapak aku keje kat jabatan duta kat situ..kes mcm nie kok biasa sih… org turki kan anu nya besar2..eheks

  5. member aku punya

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: