Seks Atas dan Belakang

Kenapa cari pondan? Sebab pondan lebih best melayan daripada perempuan tau. Aku baca ni kat mana lagi kalau bukan di Harian Metro.

Penangan pondan

Oleh Amir Abd Hamid dan Syarifah Dayana Syed Bakri

KUALA LUMPUR: Akibat gemar menjalin percintaan songsang, segelintir lelaki tempatan bukan saja mudah cair dengan pujukan pondan, malah sanggup lari meninggalkan isteri dan anak untuk bersama ‘kekasih’ sejenis itu.

Wartawan Harian Metro yang melakukan siasatan mengenai gejala tidak bermoral itu dapat mengesan beberapa kes dengan bantuan Pengerusi Pertubuhan Kebajikan Sahabat Insan Malaysia (Sidim), Mohamed Hanafiah Abdul Malek…

Pondan dengan bapuk dan maknyah ni spesis yang sama ke bukan ek? Sama je la kan? Kat asrama sekolah mesti ada spesis ni. Sepanjang jadi student dulu aku duduk di tiga asrama berbeza. Dua yang pertama tu memang ada pondan. Tapi asrama aku yang ketiga masa A-Level dulu rasa-rasanya macam tak ada. Ada ke? Entah le aku tak berapa ingat sangat.

Kat asrama pertama dulu dalam tingkatan tiga dia sebilik dengan aku siot! Takuuuuttt…! Tapi nasib baik le bilik tu penghuninya tujuh orang dan roommate aku yang spesis tu dah ada boyfriend dari tingkatan lima. Senior. So dia sibuk melayan boyfriend dia aje le setiap malam. In a way, walaupun rasa tak selesa sebab telinga masih boleh dengar aktiviti syahwat minor dia orang tu, tapi perasaan rasa tenteram juga le sebab tahu dia takkan kacau aku. Maklumlah, aku ni kan ke jambu… ekekekekekekekeke… uhuk! Ayaaarrrkkk…!

Agaknya pasal tu le perempuan makin murah sekarang ni. Persaingan dah makin sengit! Siapa kata harga diri perempuan lebih tinggi daripada lelaki? Huh? Anyways, Allah SWT dah hancurkan kaum Nabi Luth AS suatu ketika dulu. Atas sebab yang sama Allah SWT akan hancurkan kita juga. Rupa-rupanya Laksamana Hang Tuah silap dulu. Melayu memang akan hilang dari dunia. Tunggu masa je.

14 Respons to “Seks Atas dan Belakang”

  1. oooo bang ni kerja lu yeee….orang tengah bersenggama lu pasang telinga

    • Tak pasang laaa… memang dah sedia terpasang tau… eheks…! Weh… pengalaman mendengar aktiviti syahwat roommate aku tu adalah pengalaman ngeri dalam hidup aku kau tau tak? Ingat tu pengalaman manis ke haper? Gilosss…!

  2. agaknye terngiang ngiang bunyi tu sampai ke malam ni ye…..

    huh ngeri ngeri…..

    ko tak pernah ke termimpi yang mana ko terlibat sama dalam permainan mereka?

  3. ko tak terangsang ke…biasanya lelaki cepat jer “naik” kalau dengan aktivity seks nie…x kirela dia gay,biseksual or normal,kalau gitu punya penangan x gay pun jadi gay

    • Yup…! Lelaki adalah makhluk yang bertanggungjawab di atas survival spesis manusia di alam ini. Memastikan manusia sentiasa membiak… ekekekekeke… aiyaaarrrkkk…!!!

  4. betul3x (versi upin&ipin) yakaka…lelaki xde..prmpuan is nothing..hahaha ahakz

  5. ami hensem Says:

    cantik ke seorang mak nyah????

  6. ami hensem Says:

    kalau dah buat transeksual tu macm mana plak bro..dah konpom btg zakarnyer xde..kalau cm tu lu nak gak ke bro. aki ulangi – LU NAK JUGAK KE BRO???

  7. ami hensem Says:

    geli2 mcm mana tu????

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: