Nak Kasi Power Jantan

Dia kata ada banyak cara nak kasi power jantan ni. ‘Kasi’ sini bermakna ‘bagi’ le bukan ‘kembiri’ weh! Dia kata boleh minum tongkat ali pure, tapi susah nak jumpa. Kena masuk hutan panjat bukit. Cara lain ialah dengan menanam. Menanam?

“Tanam batu dalam batang pelir,” dia jawab.

Huh? Kengkononnya ada jenis batu tertentu yang bersaiz kecil halus macam butir pasir kasar. Lain batu lain powernya. Tanam dalam lapisan bawah kulit zakar. Kaedah ni paling berkesan nak bagi power jantan, katanya. Yang paling berkesan guna batu berlian. Sebabnya berlian ni memang benda yang paling keras dalam dunia. Jadi kalau tanam berlian, maka anu tu memang keras mantap giler, katanya. Tapi mahallah sebab berlian, gitu.

“Boleh menggeliat menggeletek badan permpuan kalu kena dengan lelaki yang menanam ni,” dia sambung dengan bangga. “Mana taknya kalau sekali tikam dia boleh inzal lapan sembilan kali tapi kita masih tegap mantap lagi. Belum pancut lagi!”

Berhamburan gelak tawanya dalam nada puas. Aku harap dia bukan puas sebab inzal! Cepat-cepat aku check kasut aku! Ohhh… tak ada sebarang lendir yang melekat. Bukan… dia bukan gelak puas sebab inzal. Mungkin sebab dia sewel agaknya. Tanam batu dalam zakar… sewel ke haper? Kalau tengah baikkkk punya proses sorong, tekan, gelek, tarik… sorong, tekan, gelek, tarik… tetiba kulit batang pelir melecet dan batu tertinggal kat dalam corong sempit gua Lisa Sur… eh… tersasul… gua awek tu. Hah? Camne? Awat the bcoz? Kalau batu tu melecetkan bahagian dalam gua sempit bersemak samun Lisa Sur… eh… tersasul lagi… awek tu pulak? Patutlah awek tu menggeliat menggeletek badannya! Tu bukan sebab lazat tau! Ptui!

4 Respons kepada “Nak Kasi Power Jantan”

  1. bang kalu dalam penjara memang ada banduan yang tanam batu dalam batang,dan ada member yang aku kenal sendri buat macam tu,member aku tu lepasan penjara

    • Huh??? Dalam penjara dia perlukan power tu untuk apa? Nak bagi kentut rakan sepenjara tak berbunyi high pitch ke? Atau nak make sure semua ahli penjara tak kena sembelit dan mudha berak supaya tak berebut jamban? Atau apa? Adusss…!!!

  2. ini kerja bongok

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: