Seminggu Masih Sempat Lenjan…

Di Mingguan Malaysia semalam—

Akhil Hayy bernikah dengan Waheeda
OLEH MALIAH SURIP

KUALA KUBU BARU – Penceramah bebas dan hos terkenal, Akhil Hayy bernikah dengan Nor Wahidah Abdul Wahab atau Waheeda, 30, pagi ini di Masjid Jamek Ar-Rahimah Kuala Kubu Baru, Selangor…

Di Harian Metro hari ni—

Ana dah kahwin
Oleh Muhd Izawan Baharin, Syarifah Dayana Syed Bakri dan Md Fuzi Abd Lateh

KUALA KUBU BHARU: “Ana harap semua kemelut dan gosip dinoktahkan dengan ijab kabul. Ini (pernikahan) juga doa daripada kalian semua (wartawan),” kata penyanyi, pengacara dan penceramah bebas, Akhil Abdul Hai atau lebih dikenali sebagai Akhil Hayy selepas selamat diijab kabulkan dengan penyanyi Waheeda, semalam…

Dah… dah… Waheeda dah kahwin… Lupakan aje…

Tapi Akhil ada tiga kosong lagi. Nak borang sila dapatkan dan isi serta hantar segera sementara masih belum start puasa! Errr… offer ni untuk perempuan saja tau!

Oya… Maizawati pun dah boleh menerima borang baru sekarang ni… ehem! Eh? Betul ke nama tu?

Dan semasa aku baru labuhkan punggung ke sofa tadi nak menonton cerita haper entah kat TV, Permaisuri beta yang duduk di sebelah sambil membelek akhbar tetiba berbunyi; “Benci betul baca paper hari ni. Menyampah tengok gambar dia tersengih-sengih! Tak ada apa-apa konon. Last-last kahwin juga!”

Errr… borang tiga helai dalam beg aku tu kau orang ambillah kalau kau orang nak!

Advertisements

6 Respons to “Seminggu Masih Sempat Lenjan…”

  1. barang yang lepas jangan di kenang……

    norlia ghani kan ade!

    • Suka sungguh ko dengan Norlia ek? Sedara ke? Hehehehe…

      Lyana Jasmay masih di hati… Tapi hari tu aku baca kat mana entah macam ada apa-apa lak dengan Aizat. Cet…! Dia suka orang yang boleh jadi tembam ek? Aku pun boleh kalu camtu… ekekekekekeke… aiyaaarrrkkk…!

  2. Salah fakta lu tu Bro.. Liyana tu minat lelaki tembam yg dah jadi kurus… So, kalu rasa2 nak masuk jarum, kuruskan lah badan lu tu..hahahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: