Bionic Woman

Ni berita dari Harian Metro dua hari lepas—

Simpan 146 saman
Oleh Intan Mas Ayu Shahimi

JOHOR BAHRU: Seorang wanita layak digelar pemandu paling degil Malaysia kerana sering mencabar pihak berkuasa dengan meletak kenderaannya sesuka hati hingga mempunyai 146 saman selain mempamer cukai jalan palsu menyebabkan dia didenda RM11,800 oleh mahkamah, semalam…

Ni baru betul tak makan saman punya perempuan… eheks… Errr… dia dah kahwin ke? laki dia okey? Boleh ajak punya ke? Hmmm…

Errr… no offence, ladies. Tapi rata-rata yang memandu laju zaman la ni ialah perempuan tau. Sungguh! jadi mana-mana jantan yang memandu laju dan tak sabar tu… ketahuilah bahawa anda sebenarnya berjiwa perempuan… ekekekekekeke… aiyaaarrrkkk…!!!

Errr… Selamat hari rayeee… Maaf zahir… Enjoy batin… eheks…

Advertisements

12 Respons to “Bionic Woman”

  1. antara laju+cekap dan laju+bengap adalah dua perkara yang sangat berbeza. heh.

  2. Nak bangkang pun tak bleh, nak sokong nampak macam tak patut.. Heeee tapi memang betul ler tu BRO. Kengkawan I (bukan I yerrrr….) memang terror tul bawak keta, laju gilerrr.

    Maaf Zahir Batin juaaaa…. Duit raya jangan lupa tauuu…

  3. Gua yang driving sampai buleh nampak semut buat tarian pendet tepi jalan sering dihina drebar sejantina dengan gua.Eksyen konon.Bila dah eksiden, padan muka.In my circle of friends & family, the menfolk yang jadi pelesit, the women?Eksyen.Depan makbapak, sejibik driving cam gua (refer statement semut diatas).Depan boifren, pelesit jadian.Depan pakcik pulis, berhemah siap pakai seatbelt.Itu sebab gua lebih suka naik bas (kat sinilah,kat Pulau Besar Borneo, bas yang menggunakan route kearah rumah gua dah pupus.Dem you teksi sapu)

  4. ni korang cerita drive golf ke ape?

  5. haha lawak raye….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: