Gembiralah! Perayaan kan?

Kenapa sejak dulu sampai kini, semua filem, cerita dan drama Melayu di saluran TV kita yang bertemakan hari raya semuanya mesti kisah sedih belaka? Dari RTM 1 sampailah ke NTV7, termasuklah TV9, Channel 8 bahkan segala macam saluran Astro yang cekik darah tapi Services currently not available tu semua cerita sedih belaka? Sesat sungguh… eheks…

Masih tak ada rupa-rupanya eksekutif saluran TV yang boleh dibanggakan dalam negara Malaysia ni ek? Errr… jangan marah ek… Masih musim raya ni… Maaf zahir dan enjoy batin ek… eheks!

Advertisements

2 Respons to “Gembiralah! Perayaan kan?”

  1. nak bergelak ketawa tengok nicktoon la……

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: