Salah Susun Daaa…!

Kekadang kalau aku sendiri tak sempat buat, Permaisuri aku yang akan kemaskan pakaian dan segala barangan ke dalam beg aku untuk aku ke outstation. Tapi kali ni Permaisuri aku sudah silap susun daaa…! Adeh! Dia letak spender aku atas sekali! Jadi kat lobi hotel tadi, disaksikan concierge hotel, aku buka beg aku tu sebab nak masukkan paper yang awek cute banget kat reception tu bagi masa check in tadi (by the way awek tu kata dia habis kerja hari ni jam 11:00 PM… eheks…), maka terserlah le spender biru kelabu aku yang elok berlipat terletak di tempat paling atas sekali dalam beg tu. Ciszzz…! Kalau concierge tu gelak tadi… isy… isy… Agaknya dia gelak selepas aku selamat masuk dalam lif tak? Ciszzz…!

Balik rumah nanti aku akan hukum Permaisuri aku dengan menanggalkan spender aku di hadapan dia… Jaga dia…!

Advertisements

12 Respons to “Salah Susun Daaa…!”

  1. cheh, lain kali kemas sendiri.

  2. ok la tu biru kelabu…kalau purple cerah ngn pink? aku rasa org2 sana da kena histeria dah…

    • Kalau aku beg tu dan jumpa spender purple + pink, aku suke! Kalau Permaisuri aku yang buka beg dan jumpa macam tu, aku terpaksa berpindah tidur dalam parit… selama sekurang-kurangnya lima tahun! Aiyaaarrrkkk…!!!

  3. macam la opis xleh tdo, nak tdo parit gak..hehe…opis ko leh ajak bebudak kolej… nurse ada, bukan nurse pun ada…xpun lepak saja kat apartment blakang PBD tuh…

  4. gua penah baca satu cerita la…

    kat kota raya ade mamat ni bwak paper bag,ntah macam mana beg tu bocor….

    so ade la 2-3 umat datang tolong mamat nih….

    ntah macam mane awek yang tolong kutip barang mamat ni terkutip la underware….

    mamat nih terus capai spander dia dari awek tu n tinggalkan baki barangan dia tu….

    aku rasa la paper bag tu isi baju kotor kot…

    • Okey le tu… bermakna dia ada spender kotor yang tidak dipakai. Cerita yang aku dengan pula berkaitan dengan sorang lelaki yang cuma perlukan 12 helai spender je. Selai untuk Januari, selai untuk Februari, selai untuk Mac… bla bla bla…

      Alternatifnua boleh join style aku — kekadang tak payah pakai spender sama ada secara sengaja atau pun tidak… eheks…

  5. lu kerja tak extreme leh la tak pakai underware!…

    kami lelaki maskulin kerja kerja berat ni kena la pakai spentot

  6. suka pakai boxer je, takut menyeksa dan melemaskan budak tu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: