Bakar Roti

Ni berita dari Harian Metro.

Bakar dewan PMR
Oleh Mary Victoria Dass dan Ahmad Othman

JOHOR BAHRU: Seorang calon peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) sebuah sekolah menengah di Johor Jaya, di sini, semalam, dikatakan nekad membakar dewan peperiksaan yang sepatutnya digunakan 75 pelajar lain untuk menduduki peperiksaan itu…

Ni kira macam bakar kelambu bila marah nyamuk ke? Bakar dewan sebab marahkan apa ek? Mengharapkan dewan tu runtuh sempena gempa bumi hari tu tapi tak runtuh ek?

Anyways, petang ni rasa macam nak makan roti bakar dengan telur tiga suku masak… kalau aku tak kenyang sangat tengah hari nanti! Eheks…

Advertisements

12 Respons to “Bakar Roti”

  1. patut time dorang amek peksa tu la bakar…..

    baru thrill…….

  2. naj… bakar roti sapu ngan madu, cuba try test…. cedappp…….

  3. uiks…tgh hari punya stock banyak pun nak membedal lagi ke petang nih? xpe, aku g PBD..as usual…kat cni aku xde sifu…hahaha…leh dengar citer Crystal Crown atau yang seangkatan….wahahaha…

  4. “Naper tak bom jer terus mcm kes kat Andalas tu?” ini adalah komen anak dara I semalam pasal bakar dewan ni…

    Yaya.. penat2 jer nak cari mancis dan minyak tanah, baik bom jer terus, kan? hehehe..

    *Lama gak tak makan telus separuh masak sama roti bakar.. tingin gak laaa…

  5. hahaha gua syak dia tak abis study lagi. takut nak masuk exam, lantas dibakar dewan periksa tersebut. bengap betul. kantoi pulak tu. double bengap.

  6. akr rasa mamat tu layan GREENPEACE la….

    `berjuta juta pokok dikorbankan untuk kertas peperiksaan….’

    `katakan tidak untuk peperiksaan!!!!…….’

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: