Malaysia Bercuti

Salamzzz Satu Malaysia…

Bermula 16 September 1963 Malaysia ditubuhkan.

Bermula 16 September 2010 seluruh Malaysia akan bercuti sehari pada hari tu.

Tahun depan 16 September jatuh pada hari Khamis. Jumaat tu kita cuti jom!

p/s: Bertambah satu lagi hari di mana KL akan menjadi mangsa kesesakan lalu lintas yang sungguh bangsat… adoi laaa…

Advertisements

12 Respons to “Malaysia Bercuti”

  1. engko kalu cuti laju kan?…

    tapi bagus gak cuti baru rasa rapat sikit dengan pulau borneo..

    ye la wife pertama gua orang sarawak,orang borneo(tak semua la) panggil kita orang semenanjung lanun…

    cuti satu 16 september ni gua rasa satu benda yang bagus n dapat nengerat dan menguratkan silaturahim

  2. @least dapat la satu markah betul dalam exam sejarah lepas nih..”bilakah Malaysia ditubuhkan?” jawapan. “16/9/2010” cikgu !!!…bro, bukan 16/9 ke? atau aku yang salah tarikh? sejarah kantoi nih…

  3. en naj… gadis2 sabah kebanyakannya tinggi2 belaka, tp naj kan rendang jer.. camna tu ekekeke [ hahh jgn mare, nanti ita tak cayang kang….. 🙂 ]

  4. soklan aku berbunyi camnih…
    “Malaysia ditubuhkan pada berapa haribulan? 19/9 atau 16/9?”

  5. memanglah sixty nine.. tp nampak tak, ada bantal peluk memanjang antara keduanya?! pasai apa?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: