Imported From Bidor

Ni semua landing transit kat rumah Ayahanda beta malam tadi. Imported from dusun Allahyarham Tok dan Opah di Bidor. Landing sekadar transit je di PJ tu. Pye, kalau lu baca ni, ketahuilah olehmu bahawa sesungguhnya kemungkinan besar kesemua kargo berharga ini akan melalui proses logistik untuk berlabuh di rumah Ayahanda Alang… most probably by 27 October 2009. Hah! Bersegeralah kamu berangkat ke Keramat! Nanti kempunan! Eheks…

p/s: Wa dah cukai dalam tiga biji rambutan gading tu. As for the durian, wa cuma belasah dalam tiga ulas (bukan pangsa mahupun biji tau) yang memang dah sedia dikopek dan diletak di dalam tupperware di dalam peti ais… Adoi laaa… makan durian peti ais juga lagi… adoi laaa…!

Advertisements

2 Respons to “Imported From Bidor”

  1. diorang pegi grik, balik singgah bidor lah tu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: