Hitam Atau Putih?

Ni produk dari Thailand. Bukan ‘saudara’ mahupun ‘saudari’, tapi bak kata Gafaro, ‘saudarai’ (Ya! Dia orang ni semua JANTAN!)

Yang ni pun ‘saudarai’, tapi produk dari Afrika. So? Nak yang hitam atau putih? Tak ada kelabu atau in between. Hitam atau putih? Hitam ke, putih ke, dua-dua 100% tak halal sebagai isteri… eheks—

Tapi yang ni pula? Makanan tu laaa… Bukan model tu! Produk makanan tu dari Indonesia. 50% halal. Aik? Hmmm… kalau 50% halal, baki 50% lagi tu apa ek?—

By the way, model tu ialah Maria Ozawa. Awek Jepun. Ya… 100% halal sebagai isteri. Aku kompem dia 100% sebab aku dah tengok seluruh anatominya tanpa selindung seurat benang pun! Sumpah!

Well… mu’alim kata yang ada hanya syurga dan neraka. Tak ada daerah lain antaranya.

Advertisements

12 Respons to “Hitam Atau Putih?”

  1. Kalu nak pilih pun apa salahnya.. malah nak ambik kiri kanan putih hitam pun sendiri punya selera BRO…

    *Di ofis kadang2 kami selalu gurau.. “I have a brain, but full with grass..and sometimes lemongrass…!” hahaa..

    Lu fikir ler sendirikk..

  2. hehehehe pada ak ler… crta nye simple tp kmu nye komen kpada gambo, klako siot… bgus…

    klo la ada org spesis mcm zebra or panda (itam putih) sah2 org nie la yg antaranye kan.. separoh itam.. separoh puteh…

    • Dulu aku pernah dengar sorang ustaz kata, segelas susu kalau dititiskan arak ke dalamnya, seluruh minuman tu akan jadi haram walaupun susu tu asalnya halal.

      Maknanya halal + haram = haram la ek? Macam formula matematik kan? Ekekekeke…

  3. tapi maria ozawa tu memang superb kalo buat bini…

    gua pon ade sekeping dvd dia…

    • Dalam paper hari ni aku baca Maria Ozawa dah insaf telanjang la beb… Elok le tu… Kalau dulu dia insaf memang aku kecewa. Sekarang ni kalau dia insaf rasa-rasanya tak apa le kut. Elok le bagi chance pada yang lebih muda, bergetah dan tegang kulitnya… hmmm… aiyaaarrrkkk…!

  4. tapikan maria ozawa tu lawa la….

    mase memula aku nengok wayang kulit dia,aku rasa sayang betul dia jadi pelakon wayang kulit..

    baik dia jadi awek aku(apakan daya hajat tak kesampaian)

    • Memang lawa beb! Aku setuju 1000%. Memula tengok gambar dia dulu aku sangkakan Asia rumpun Nusantara, tapi bila tengok wayang kulitnya.. lorrr… Tak senonoh sungguh Maria Ozawa ni bersetubuh dengan jantan kategori macam tu…. Tak ada ke pelakon porno Jepun yang jantan yang kalau kita tonton dia balun awek comel macam Maria Ozawa tu, kita tak rasa kesian kat Maria Ozawa disebabkan ketampanan dan kekacakan janatan tu ek? Yang balun Maria Ozawa semua jenis yang atas sikit je hensemnya daripada aku… adoi laaa…

  5. Media sini dok kecoh buat exclusive pasal anak Cher si Chastity Bono atau lebih dikenali sebagai ‘Chaz Bono’ sebab dah tukar jadi jantan.Dr.Phil tu pulak tak abis-abis buat show pasal isu ‘transgender kids’ yakni kanak-kanak yang tukar gender (somehow a popular trend in America).Gua takut.Cukuplah tailorku seorang saudarai.

    Ini entri mengingatkan gua kat satu kisah berkaitan dengan kaum ‘saudarai’.Kat sini, kalau timbul mood malas, pegi kedai cari kek instant….so adelah satu jenama ni, kek lapis legit, nama brandnye?Pondan.True story.Anyway, end of story and no, didn’t buy that kek sebab dok sebok gelak kat supermarket sampai amoi Vietnam ingat gua mereng.

    • Huh…??? Ekekekekekekeke… Ekekekekekeke… orang Tanah kangaroo sebut macam mana perkataan tu? ,em>porn-darn? Atau porn-dan? Ekekekekekeke… Alahai… Sumpah kalau masuk Malaysia nama tu kmpem kena tukar…! Ekekekekekekeke…

      • If you click on my Notes on Facebook (title TRANNY CAKE), dated Oct 4 2008, there is an entry on that Pondan cake brand.Kan gua dah cakap, true story ^_^

        • I’ll go to your FB nanti. Wa memang jarang banget dengan FB ni. Macam tak berapa nak gemar dengan FB sebab terlalu banyak sangat orang promote produk dengan berbagai cara. Ada ke patut…? I included those people on their request because we know each other on various platforms or at least because we met before and my intention was to maintain contacts, depa pegi jual dan iklan produk dalam tu. Memenuhkan inbox mail gua dengan notification hampeh gitu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: