Ayam Goreng Belakang Singapura

Kejap je lagi aku nak berangkat ke JB. Johor Baharu daaa… Kali ni rasa-rasanya aku nak enjoy sebab aku tak perlu beraksi. Orang lain beraksi. Aku duduk je… eheks… Ofkoz aku duduk kat The Zon duty free tu. Boleh nampak dapur Singapura dari situ. Ayam goreng yang dijual kat bawah tepi hotel tu lazat siot! Perghhh…!

Buat masa ni masih belum buat perancangan untuk program malam nanti. Nak buat apa ek? Takkan nak ratah ayam goreng jek. Kembung perut nanti…

Advertisements

8 Respons to “Ayam Goreng Belakang Singapura”

  1. ratah la orang yang masak ayam tu….

    hoho….

    channel tv singapor kan best best…

    • Nak mampus? Budak bawah umur tu! Walaupun dari gaya bahasanya aku suspek dia orang Indonesia. Otherwise orang jati warga Malaysia yang berdarah Jawa. Kalau aku ratah dia, nanti dia kena enam jahit, aku kena enam sebat. Nak mampus? Isy…!

      By the way, berdasarkan pemerhatian aku hasil tontonan channel TV Singapore kat hotel yang agak mewah tu, programnya tak berapa nak menepati cita rasa Malaysia aku le pulok… Program tempatan dia orang pun tak menyelerakan. Aku prefer awex dalam program tempatan Malaysia… kalah orang Singapore siot! Berselera aku meratah dan meraba lagi diraba dek ayam goreng sambil menonton tau… eheks…

  2. ayam goreng singapura eh? bawak balik sikit.

  3. Seberang lah tambak Johor tu….kan ramai peminat awak di sini…

  4. Bro, me and J were in JB with Sam on 28th Oct!!

    • Yup… you did SMS me on that day. But I didn’t meet Sam when I was there. I was supposed to meet another friend of mine who owns a restaurant in Plaza Pelangi but since it was raining and I didn’t really know my way in JB nowadays, we couldn’t meet either… alahai…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: