Nak Jadi Model?

Kepada para awex, anak dara, yang tak berdara, gadis-gadis, yang dah hilang gadis bla bla bla… kalau you all rasa you all tak ada kualiti nak jadi model, then please think again! Ekekekeke… Sahabat beta boleh tolong groom you all jadi model sampai masuk majalah. Check this out!

Edisi pertama majalah yang memperagakan gadis-gadis yang tak sangka dia orang boleh jadi model dah pun terbit di pasaran. Gadis-gadis  “girls next door” yang telah digroomkan menjadi model memenuhi halaman majalah tu. Siapa kata kau orang tak layak jadi model? Check this out!

Tapi sahabat aku tu tetap tak mahu introduce aku kepada gadis-gadis anak didik kompeni tu… Gampang…! Cet! Makan sorang! Awex-awex yang depa groom tu asalnya macam jenis orang dok mengurat kat stesen LRT je. Tapi selepas melalui proses grooming… mak aiii…! Boleh horny siot! Aiyaaarrrkkk…! Tak percaya? Cari dia orang dalam majalah ni dan nilaikan sendiri—

Still sahabat aku tu melupakan sahabat dia sorang yang paling hensem, cute lagi ayu ni… Gampang!

Advertisements

10 Respons to “Nak Jadi Model?”

  1. kengkadang kita terpaksa terima walau kering air mata….

    • Aku hampir bercadang nak buka firma grooming sendiri… tapi bukan grooming untuk jadi model laaa… Jurulatih yang berkelayakan rasa-rasanya jantan-jantan Indon yang handal bawa lari anak dara bawah umur Malaysia… hmmm… Nak jadi business partner tak? Eheks…

  2. ahhhh!setakat dikeliling gadis tak menjamin dia tu pornstar…

  3. cari kat kaki lima? apsal mcm scene dari bangbus ek?

    • Bukan Bangbus la bro… cuma konsepnya lebih kurang, tapi objektifnya untuk jadikan dia orang tui model profesional laaa… bukan pornstar! Cet! Gadis-gadis – sama ada masih gadis atau tak – yang biasa-biasa yang orang jeling sekali je akan diubah dan ditransformasikan menjadi bintang modeling bertaraf global. And guess what? They proved it!

  4. kalu lu nak gua jd bisnes patner,gua tanak ….

    gua nak jadi scout…

    muhahahhaha!

  5. gau kalu scouting,luar dalam gua scout

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: