Hantu Apa Yang Tergantung-Gantung?

Ingat tak dulu ada kisah tentang ilmu buatan orang? Aa orang jumpa sesuatu ditanam kat depan kedai dia, kan? Berbungkus kain kuning. Bila buka kain tu… alamak ai! Ada hantu kemetot! Aku pernah tulis hal ni dalam blog KháYáL lama yang dah ghaib macam hantu gak… eheks…

Muzium Negara pun pernah buat pameran hantu. Macam-macam hantu dipamerkan kat situ. Boleh ditangkap rupa-rupanya hantu-hantu ni semua ek? Boleh dikeraskan pula tu! Boleh buat show lagi! Wow! Glamour sungguh hantu glamour tu semua.

Semalam ada orang nampak hantu kat bus stand Batu 10 depan Federal Highway tu. Katanya dia nampak lembaga berupa kelibat manusia tergantung-gantung kat flyover baru yang menghubungkan Subang Jaya dan Kelana Jaya tu masa memandu melintas kat bawah flyover tu. Tak pasti le pulok sama ada pemandu tu on the way balik dari pub atau baru nak pergi pub.

Advertisements

10 Respons to “Hantu Apa Yang Tergantung-Gantung?”

  1. Kalau jumpanya subuh, sahlah Hantu mabuk tu!!!

    • Sekarang ni bukan sekadar sebelum subuh je boleh mabuk… tapi anytime… especially kalau jalan terus sikit lagi kat Federal Highway yang ada hantu tergantung tu melepasi tol Batu Tiga… eheks…

  2. Alaaa hantu tu nak join pi pub gak tu…

  3. yang kat kelab golf tu ke?….

    keluang kot agaknye….

    dekat situkan ade pokok besar bebanyak…..

  4. lelaki dewasa yang kerdil…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: