Menu Kemaluan Lebih Lazat

Mula-mula kena ubah menu. Sekarang ubah resepi pula. Padan muka kita kan? Semuanya dibuat atas dasar kesihatan… Eheks…

Aku baca kat akhbar semalam lepas ni santan dalam nasi lemak elok ditukar kepada susu rendah lemak. Susu low fat tu le. Maknanya lepas ni kari Melayu, pajeri nanas, dan semua yang bersantan pun taruh susu low fat. Kakak atau makcik termasuk juga abang atau pakcik yang reka agar-agar bubuh santan tu… well… sorry mate… your recipe has to die here. You future generations wouldn’t know you. Your fame stops here… eheks…

Anyways, aku yang bukan graduan dari universiti yang sama dengan pegawai JAIS ni still kata sebenarnya kita salah approach. It’s not the food. It’s the physical activities. Blame it on the idiots who think more work is better for lives. Hotak dia… Kita-kita yang bukan kerja buruh ni sebenarnya perlu lebih banyak bersenam dan banyak main – tak kiralah main dalam gelanggang, atas padang atau atas katil. Tak percaya? Hangpa tengok lelaki bujang mahupun yang dah beranak-pinak yang aktif main setiap malam tu… badan still in shape, kesihatan still normal. Bergantung kepada berapa banyak rakan sepermainan dia orang, penyakit yang nak dapat pun mungkin AIDs atau sebarang penyakit kongenital yang lain. Tak ada kena mengena dengan menu masakan dan makanan. Sekadar menu kemaluan untuk kelazatan jek… kan? Kan?

Advertisements

14 Respons to “Menu Kemaluan Lebih Lazat”

  1. percaya atau tidak, kempen gunakan susu rendah lemak tu dibuat oleh budak marketing sykt susu rendah lemak itu. dan susu rendah lemak itu tidak boleh ditanam oleh orang kampong. w/pun hidup dikampong, tetap kena beli susu rendah lemak itu di pasar mini.

    • Kempen gunakan susu rendah lemak dibuat oleh budak marketing syarikat susu rendah lemak tu memang aku percaya sesangat. Tak mungkin bebudak markeitng syarikat komputer yang akan buat.

      Tapi observation tentang susu rendah lemak tak boleh ditanam oleh orang kampung tu aku suke beb… Ekekekeke… Tak semestinya setuju, tapi aku suka!

  2. Setuju 200%.. setuju sangat..! bukan lawak bukan senda tapi memang terbukti..

    Kan dulu pernah ada artikel, lelaki yang merenung buah dada wanita, akan panjang umur? hormon beb! hormon kena jaga… mantain…!

    • Kecuali kalau wanita yang payu daranya ditenung tu ada taekwondo, silat, kungfu atau badan dia macma kungfu panda… eheks… tu memang boleh pendek nyawa lelaki yang merenung tu! Aiyaaarrrkkk…!

  3. menu kemaluan. cheh. huduh benor bunyinya.

  4. BRO… tau info apa2 pasal next Pesta Buku? kalu ada, inform please ek.. yg latest tu mujur jer, sbb I selalu terlupa.. maklum dah tua..

  5. Okeh dah jumpa info:

    Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 daripada 19-28 Mac 2010 di Pusat Dagangan Dunia Putra PWTC.

  6. Mak aiiii… ok gak tu. Leh kita pi lunch berduaan nanti…hehehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: