Tak Ada Burger Hari Ni

Aku jumpa berita ni di Harian Metro

Penjual burger pembekal MC
Oleh Hayati Ibrahim

PUTRAJAYA: Dengan hanya bermodalkan RM15, kaki ponteng kerja yang tidak diluluskan cuti mampu memperoleh ‘sijil sakit (MC) terbang’ dibekalkan seorang pengusaha gerai burger dipercayai bersekongkol dengan kakitangan klinik di Kuala Lumpur bagi menipu majikan semata-mata untuk bersama kekasih atau keluarga…”

Mulai hari ni orang ramai tak dapat beli burger kat situ lagi. Penjual burger tu tak berniaga lagi. Dia cuti at least seminggu. Dia MC.

Advertisements

10 Respons to “Tak Ada Burger Hari Ni”

  1. dia sign sendiri MC dia, kan?

  2. Salah ker dia buat part time? buat 2,3 kerja dalam masa yang sama? bukankah itu suatu usaha? hehehe

  3. hai adik burger…

  4. Nak hot dog bungkus dengan telur… bukan macam Banjo tau.. tp lebih sedap dari banjo…hahahaha…!

  5. Baru nak amik MC kat kedai berger, dia ada cawangan lain tak? hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: