Perginya Seorang Awek…

Sedih dengar radio pagi ni — aktres yang menepati cita rasa aku dah meninggal dunia semalam akibat cardiac arrest. Boleh baca kat sini.

Sedihnya… wa memang minat dia. Menepati cita rasa. Cute, kecil molek, ayu gitu. Macam Meg Ryan le juga. Body, saiz dan potongan badan memang menepati cita rasa aku… perghhh…! Aku suka senyuman dia. Aku suka style rambut dia bila dia buat teknik rebonding dan panjang separas bahu gitu. And especially… aku suka semua karektor yang dia bawa dalam filem-filem dia yang aku sempat tonton. Tapi dia tak sempat nak sambut Krismas tahun ni.

Akibat apa dia kena serangan jantung ni ek? Innalillaahi wa inna ilaihi rooji’uun…

Advertisements

8 Respons to “Perginya Seorang Awek…”

  1. Ya… aku baca pagi tadi gak.. Brittany Murphy.

    Tapi aku tak kenai dia aarrrr BRO….

    • Dia pun tak kenal beta gak… eheks… Dan sekarang ni memang dah tak berpeluang langsung nak mengenali… ohhh… Wajahnya, perawakannya, gerak-gerinya… kini dalam kenangan… ohhh…

  2. tp skang bkn dah berumor ke?

  3. Teori gua?Bulimia.Si Murphy ni kejap sedikit curvy, kejap terlalu kurus.Based on my readings on bulimia AND anorexia, memang ‘cardiac arrest’ is one of the common side-effect of these two.Karen Carpenter, an anorexic victim, died of cardiac arrest as well (me thinks).

    But then again, trend orang Hollywood zaman sekarang is eating prescription drugs.Riiiiight.Oh well, c’est la vie.

    I like Brittany Murphy as well.She’s kooky.An ex loves her too, but that’s because of her very short skirt.RIP Brittany.

    Wow, 2009 is THE year of famous people kickin’ the bucket.

    • Oya! I luve her short skirt too…! Eheks…

      And yes, this is the year for the famous to be famously dead… And ironically there are also those who weren’t famous but suddenly became famous because of their death! Perghhh…!

  4. lawa tapi dah jadi mayat….

    out of imeginasi…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: