Kemaluan Wanita Dipanggil Apa?

Eheks… aku suka entri La Signora hari ni. Terkentut-kentut aku gelak… eheks… Kau orang nak tumpang bau? Anyways…

Kemaluan lelaki dipanggil apa?
K O _ _
P U _ _ _
L A N _ _ _

…bla bla bla…

Kemaluan wanita dipanggil apa? Hehehehe… Ekekekekeke… Tengok sini.

Lepas ni soalan lazim aku kepada Azizy dan juga Haziq lepas depa kencing akan diubah sikit kepada Chipmunk dah basuh?” Ekekekekeke…

Advertisements

12 Respons to “Kemaluan Wanita Dipanggil Apa?”

  1. Why? U sampai skang blum tau ka?

  2. habis azam tahun baru aku….

  3. nak jadi baik

  4. Entri ni pun trigger satu memori daun pisang.Time gua study kat Sungai Pusu, adelah satu hari ni gua diekori seorang jejaka tinggi lampai pakai sut putih.Jejaka ni pulak international student, yang gua ingat gigi dia punyelah putih (dan besar) sebab tu jer yang gua buleh nampak.Time tu gua punyelah frust, ‘Apsal lah lampu koridor ni punyelah malap’.Last-last gua tensen, dan berpalinglah mengadap lembaga tersebut.Dengan nada annoyed, gua pun tanye, “Lu apsal?” (chewah, paraphrasing dengan penuh tipu).Brother Afrika tu jawab, “Gua nak ajak lu makan tengahari”.Gua yang sebenarnye agak takut tapi eksyen nak gak buat-buat berani pun menipu-sunat, “Sorilah brader, gua puasa sunat ari ni” dengan harapan agar Brother AFrika tu tak nampak botol air gua dalam beg yang kaler-kaler ader sticker bunge tu.

    Brother Afrika, yang dikenali dengan sikap ‘never give up’, dengan konfidennye, mintak nombor tepon.Gua politely refuse atas alasan, “I dont know you”.Bro. Afrika pun rilek jer bagi nombor tepon dia, dengan nama dia sekali.Gua tengok name dia, nak tergelak, tapi gua kontrol ayu.”Camaner nak sebut nama lu?” gua tanye balik, ejaan kat kertas yang dia bagi tertera ‘K O N E’

    Brother Afrika tu pun menjawab, “It’s pronounced as ‘Kon*k'”

    Lepas tu gua berpura-pura konon2 henpon gua berbunyi (nasiblah gua terer tekan butang tepon), jawab tepon gua dengan penuh urgent, excuse myself and lari balik hostel.

    Sejak hari tu, gua dah tak jalan pakai koridor tu lagi.Kalau terpaksa, memang bawak member ramai-ramai.Semoga brother Afrika tu dah jumpe jodoh sesuai.

    Moral of the story: sometimes changing your name is beneficial.

    The end.

  5. tak silap gua ade tau name brother ni,dia drummer ke guitarist gua tak brapa ingat.name dia korthe….

    • Drummer mana tu? Tapi sebagai peminat pistol yang ada pistol dan sering menggunakan pistol, aku tau bahawasanya memang ada pistol berjenama Korth. Kalau tak silap buatan Jerman. Kalau buatan Malaysia sememangnya pencipta pistol tu seorang yang berhati mulia! Eheks…

  6. Terus aku teringat siri popular dulu.. KUNTA KINTE… wakakakak…! jangan tanya apa ada dlm kepala gua…!

    • Tak tanya, tapi nak teka – adegan Kunta Kinte bersunat beramai-ramai tu ek? Eheks…

      Anyways, lencongan sikit – Wa pun minat siri tu. Roots adaptasi novel berjudul sama karya Alex Haley. Dah baca novelnya?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: