What Actually Happened Today

Lepaskan geram le… Pergi Sunway Lagoon. Perabihkan duit… eheks… Adoi laaa… Tak apa le kut setahun sekali. Dan seperti yang dijangka, the moment bebudak tu masuk dalam air… hmmm… good luck le kalau dapat dengan sebegitu efficient mengajak dia orang keluar semula time nak balik nanti.

Advertisements

8 Respons to “What Actually Happened Today”

  1. apa salahnya, sekali-sekala kan?

  2. cuba tanya bapak nya mandi atau cuci?

  3. ke kena ikut mama budak pegi memana?

  4. Tak ler sehebat si PAPA masa kecik dulu kot.. heheheh ntah-ntah terjun tiruk kat sungai dgn bolen jerrrr… hahahaha

    Wehh anak ko ni, acuan ko betullahhh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: