Kat Malaysia Tak Ada Salji Ek?

Baik sungguhlah orang British ni. But then again, sebenarnya memang dia orang baik-baik, kecuali yang kat bandar-bandar besar le. Nak curang mesti ada alasan ek—

Salji dorong curang

LONDON: Warga Britain yang terkurung akibat musim salji melampau mengisi masa masing-masing dengan mengunjungi laman web yang menyediakan peluang menjalin hubungan sulit.

Berdasarkan tinjauan selama 24 jam kelmarin, kunjungan pelawat laman web IllicitEncounters.com meningkat mendadak, selain pertambahan keahlian baru ketara.

Laman web itu yang menyediakan ruang untuk suami atau isteri mencari kekasih gelap mendakwa, kebanyakan ahli baru mendaftar terdiri daripada penduduk kawasan paling teruk dilanda salji, termasuk di Hampshire, Berkshire, dan West Country…(baca habis)

Okay… let me guess — sesaat dua tadi terdetik kat hati kau orang nak klik link kat atas tu kan? Kan? Bukan ke? Ke? Ekekekeke… Well… curiosity kills the cat. Luckily I am not a cat!

So, negara tak bersalji macam Malaysia ni nak guna alasan apa? Atau tak payah alasan pun…! Malaysia Boleh Aje!

Advertisements

8 Respons to “Kat Malaysia Tak Ada Salji Ek?”

  1. huh….mintak dijauhkan la semua hubungan sulit itu…..

    kalu ade pon dengan alyah pon jadi……..

    amin….

  2. tambah 3 L? lembab, lembik & lendut??

  3. gua terasa nak duduk dalam freezer… kikis ais2.. nampak macam salji…

  4. air batu campur…emm…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: