Yang Mana Satu…

Apa kesudahan siri Cinta Balqis yang baru habis semalam tu ek? Anyways, macam siri Nur Kasih gak, aku tak tahu menahu sangat pasal cerita ni. Semalam siri akhirnya. Oleh kerana masa tu aku akt depan TV maka aku pandang-pandang gak la sambil mulut menyuap nasi goreng panas yang aku baru masak. Semalam dah sampai saat genting Ezany @ Emran (Zamarul Hisham) kena buat keputusan untuk pilih antara Balqis (Eira Syazira) dan Memey Suhaiza (aku tak tau apa nama watak dia dalam cerita tu… sowi…) Jeng jeng jeng… eheks…!

Anyways, Zamarul Hisham mungkin takkan pilih Eira Syazira mahupun Memey Suhaiza sebab dia dah dapat Diana Rafar. Tapi sebagai Ezany @ Emran… well… Entah, aku tak tonton sampai part tu sebab by that time aku dah kembali ke dapur sambung makan (ya… semalam aku makan dua tempat! Hehehehe…) Tapi kalau aku le yang jadi Ezany @ Emran, aku rasa aku pilih Memey Suhaiza le… menepati cita rasa beta tu… ekekekeke… Errr… Norman Hakim marah ke nanti? Takkan kut…? Dia ambil Eira Syazira le… Lagi baik kalau dia ambil Abby Abadi… dan anak-anak Abby… semula… Bukan ke? Ke?

Advertisements

12 Respons to “Yang Mana Satu…”

  1. Aku langsung tak tengok drama tu… apa saja drama kalu ada MEMEY Suhaiza tu, aku tak akan tengok…!

  2. ekekek kak azie… ita pong kalau citer ada dia, ita tak nak tengok….

    … tak nak kwn ngan naj…..

  3. aku pon marah gak ngan memey……

    tapi lebih pada geram…..

    rase macam nak gigit je….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: