Kempen “I’m Horny”

Macam-macam kegunaan Facebook ni. Kempen macam ni pun ada. Risiko betul. Kempen “Najwa Aiman makes me horny” ke, atau “I’ve slept with Tiger Woods” ke, tak ada ek? Siapa le mangsa lepas ni. Mark Zuckerberg gak yang makin kaya. Umur dia berapa sekarang ek? Dah capai 30 ke? Perghhh…! Tak ada sesiapa nak buat kempen dalam Facebook untuk Norman Hakim ke, Fahrin Nangis ke, Linda Onn ke… Kau orang dah masuk jadi ahli kempen ni ke?—

Kempen benci Memey
Oleh Mohd Jamilul Anbia Md Denin dan Muhd Izawan Baharin
2010/01/27

KUALA LUMPUR: Selepas pelakon Fasha Sandha dijadikan tempat luahan rasa amarah pihak tertentu menerusi laman sosial Facebook, kini Suhaiza Suhaimi atau Memey turut ‘diserang’ menerusi akaun ‘We Hate Memey Suhaiza’ (Kami benci Memey Suhaiza). Menggunakan gambar profil tangan memegang gambar Memey sedang terbakar, akaun itu setakat malam tadi mengumpulkan 415 individu berbanding 296 orang petang kelmarin dengan hampir semua komen negatif dilemparkan terhadap pelakon itu… (baca habis)

Kalau kita buka laman dalam Facebook kempen benci Mark Zuckerberg, rasa-rasanya boleh tak? Lepas tak ek? Kau orang tak nak buat kempen juga ke?

Advertisements

10 Respons to “Kempen “I’m Horny””

  1. Ini suatu contoh di mana pengguna menggunakan dengan sepenuhnya.. bukan macam I (atau macam U sendiri??) yang klik FB pun sebulan sekali.. lately jer seminggu sekali… upload gambar pun tak reti, belajar minggu lepas dgn orang..

    pastu kemaruk upload gambor jerrr.. yg lain-lain.. hampeh tak reti!

    • Sungguh benar kata-katamu… beta masuk FB bila ada emel notification jek. SElalunya alang-alang dah masuk FB tu akan tinggalkan something kat Wall. Kalu tak rasa macam rugi je masuk… ekekekekeke…

  2. kempen haprak!

    • Malam ni nak try masuk kempen tu kat Facebook. Mana le tau ada gambar-gambar Memey dalam posing dan aksi yang best-best yang mungkin hanya Norman je dapat tengok sebelum ni.

  3. BRO.. I sambung komen pasal pelakun SUZANNA kat sini ek?

    U leh klik ini:

    http://azieazah.blogspot.com/2009/06/catatan-perjalanan-jakarta-bandung-02.html

    ada kisah SUZANNA skit kat situ…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: