Kepala Siapa? Kat Mana?

Sebelum ni kepala lembu. Seekor. Bebaru ni kepala babi. Diberitakan dua ekor. Kononnya persengketaan agama tapi tak nampak relevan dengan isu kalimah Allah. Buat masa ni la. Really?

Ada yang nak letak kepala orang pula ke lepas ni? But then, kalau kepala orang, masih lagi bukan persengketaan agama. Etnik, warna kulit, warna rambut, warna bulu, warna kuku, warna anu, warna zakar, warna faraj, bla bla bla, tak melambangkan anutan agama.

Nak letak kepala apa pula lepas ni? Kepala lutut? Kepala bana? Kepala kote? Kepala konek? Kepala zakar? Tak nak letak tetek sekali? Letak puting tetek? Letak kepala kelentit? Dan nak letak kat mana pula? Dalam hidung? Dalam dubur?

Kau orang yang buat kerja ni semua terencat akal ya? Sex deprivation? Tak cukup vitamin? Atau simply tak cukup bangang?

Advertisements

12 Respons to “Kepala Siapa? Kat Mana?”

  1. wuekkkk…! orang sihat pun leh jadi sakit demam tak kebah baca berita nih…. depa memang sakit!

  2. letak la kad ucapan ke ape ke…murah pon murah

  3. elok dan senonoh je bunyinye….

    ini diletaknye babi….

    KFC pon ok gak,sedap hati tok siak

  4. yang latest kepala babi tu berbungkus ke? orang yang tinggalkan kepala babi tu takut kena samak kot sampai berbungkus2…hmmm…

  5. kalu gua jangan pukul,kita raging je suruh basuh kereta semua orang kampung,betulkan atap semua rumah kat kampung,bersihkan semua parit kat kampung,buat kebun nenas semua orang kampung…

    pendek kata buat semua kerja kerja semua orang kampung…..

    gerenti dia mati kepenatan….

    • Kat Sg Petani tenaga dia orang memang digunakan untuk tujuan gotong-royong kampung e.g. masa kenduri handle dept basuh pinggan mangkuk, persediaan khemah atau jadi penanggah. bayaran dibuat kepada PEMADAM.

  6. tu doktor part time bukan tukang letak kepala khinzir…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: