Dulu Semuanya Berani

Kalau kau orang bukan jenis arwah Steve Irvin, berapa hampir kau orang boleh pergi tengok harimau atau beruang? kat Zoo Negara pun jauh kan? Kita kat atas, rimau dan beruang kat bawah sana.

Masa aku belum baligh dulu, aku boleh berdiri sebelah beruang dan rimau tau! Tak percaya pulok… kau orang jelous le tu sebab kau orang tak macho macam aku. In fact, time aku belum baligh tu, nak sentuh beruang dan rimau pun boleh sebenarnya.

Dan yes, gambar-gambar ni bukan superimpose. Ni gambar diambil live dengan menggunakan kamera hitam putih zaman tu, di Zoo Negara.

Dan ya, yang tu aku. Dan ya, aku tau, aku memang comel sejak dulu sampai sekarang… ehem…

Advertisements

14 Respons to “Dulu Semuanya Berani”

  1. sebijik macam si aiman (zulkifli).

  2. Tahun harimau…..hari hari mau

  3. Comel sampai sekarang? ermm….sebab rendang kot.

  4. harimau dalam kandang bole la…

  5. tarzan eX rated mungkin la…wahahaha..

  6. Ellehhhh tu posing takut takut berani jer tu.. silap silap kena paksa dgn mak.. hahahaha!

  7. tarik atau tolak? hehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: