Bilik L

Semasa aku jadi Taliban dulu, di salah sebuah asrama yang aku pernah duduk, aku dapat apa yang kita orang panggil “bilik L” sebab bilik tu L-shape. Yang dapat katil di ekor L tu kiranya dapat privacy la. Semua katil double decker dan bilik tu boleh muat 10 orang. Tapi tahun tu bilik tu berisi 9 orang saja. Yang dapat ekor L ialah sahabat kita orang yang merupakan seorang wanita yang terperangkap di dalam tubuh seorang lelaki.

Walaupun pemastautin tetap bilik tu 9 orang je, tapi hampir setiap malam penghuninya jadi 10 orang. Dan katil double decker di ekor L yang ada 2 tilam, menjadi katil yang ada 2 tubuh tapi 1 tilam.

Dan setiap malam juga, selain daripada dia, kita orang sedaya upaya cuba lelapkan mata dulu. Tak larat dah nak dengar bisikan stim, rengekan manja bernada garau dan denyut-denyut besi katil berhias desahan suara jantan-jantan baligh yang sentiasa baligh berkali-kali…

Advertisements

14 Respons to “Bilik L”

  1. Rugi juga masa tu takda hp berkamera yang boleh dijadikan bukti atau pelepas rindu kala lapang.. Ahaks! heeeee…. kira bersubahat tak tu?

    • Kalau masa tu dah ada hp berkamera, kita orang tak payah susah-susah snap. Silap-silap depa sendiri snap gambor sendiri… bukan nak buat kenangan, tapi nak buat modal ugutan in the future… just in case… hehehehehe…

  2. Slalu gak dengar cerita-cerita seram camni daripada pihak lelaki yang pernah skolah asrama penuh.Pompuan pulak, bab-bab camni pandai lak cover.

    But seriously, ewwww.

  3. La, aku ingat bawa masuk budak perempuan, ceh! tapi ada ka macam tu?

    • Ada… yang tak ada part “baligh berkali-kali” tu je. Yang tu wa exaggerate je. Tapi yang gelak-gelak dan rengek-rengek sial macam bangsat yang menyebabkan aku ngeri sampai rasa nak muntah tu memang ada… uweeekkk… Bagu gak kalau aku kenang balik benda ni. Hilang selera makan. Boleh diet ni… eheks…

  4. cik adzam menderita tak waktu tu?

  5. kenapa korang subahat letak katil dia kat hujung situ? haaa…
    kehkehkeh

  6. iya ke ko tak suka? ke….ko pun join sama..ekekek….

  7. maka wujud la maksud 3 some…hehehe… cian tapir jadi mangsa…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: