Berapa…?

Berapa bayaran minimum kau orang sanggup terima untuk bergambar telanjang? Jeng jeng jeng… eheks…!

Entah ek? Tapi aku rasa gini kut — kalau orang Belanda sanggup terima RM1 juta, maka bagi orang yang budayanya tak menerima telanjang sebagai perkara biasa mungkin perlu dibayar 10 kali ganda.

Sepuluh tahun dulu Muslim lelaki yang tak solat pun agaknya akan meludah bila seorang lelaki lain ajak bersetubuh. Sekarang, kalau lelaki lain tak ajak, dia sendiri pula yang minta.

Masih leka?

Advertisements

22 Respons to “Berapa…?”

  1. dulu ade gak zaman zaman gua jambu( dulu mane ade jambang woo)ada yang umpan gua dengan kereta and duit asal gua jadi anak ikan…

    tamaw woooo……gua tak mahu dimokhtar…balik umah gua cerita dengan mak gua….sekali kena sekolah daaa…ingat nak mengadu nasib….

    2-3 hari raya tahun 2006,around 12 -1 pagi kat bukit bintang ada negro nak `have fun’ dengan gua tapi gua tolak bebaik.so kami beborak je la sampai ke pagi kat depan mc’d

    tapi takde plak mak datin yang nak kat gua ni,gua comel ape..

    yang kat bukit bintang ni gua tak cerita dengan mak gua

  2. uish…sib baik x kena rogol dengan negro tu…hehehe…

  3. Di M’sia mungkin ada… mesti ada, tapi gambar jer tak masuk intenet, kot….

  4. oooo lu orang kutuk ye…

    tahun 2006 memalam tu saje je gua lepak tak de keje kul satu pagi…

    negro tu ajak bebaik gua tolak bebaik….

    dah la dikenalkan kengkawan die mostly non malays la…..

    ade la 2-3 orang orang yang terkenal disebut nama sebagai gay…

    kalu lu orang nak tau lu pegi la cari mamat negro tu nama dia ken american-south african…

    • Bro, kalau ditakdirkan kejadian malam tu bukanlah negro african american bernama Ken, tetapi african american bernama Tina ke, Whitney ke, Oprah ke, Beyonce ke, yang memang tulen wanita, ko tolak juga ke?

  5. in the name of philadelphia

  6. kalu dulu maybe gua mokhtarkan dia dah….

  7. wahahaha…kalau negro yang datang tu cam beyonce, and yakin tulen, aku rasa hang pun join take turn kan? hehehe…. owh jessica alba…hehehe…

  8. Jessica Lucas ke George Lucas? wahahahaaha….

  9. sekarang mana ada jambang da…janggut n kumis jek…wahahaha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: