Tidak Seperti Dalja


Advertisements

14 Respons to “Tidak Seperti Dalja”

  1. anda dikeciwakan?

  2. ni sedutan dari Dalja Springs ke???Awak pun minat jugak?

    • Yes dear… Hari tu secara tak sengaja tertonton drama ni semasa tak sengaja terklik saluran tu. Best! Kelakar! Dan indah… ohhh… amat syahdu…

      Dan Chae Rim memang lawa. Kalau dia tak buat rambut fesyen Dalja tu memang perghhh…! Menepati cita rasa beta!

  3. ya la dah ini blog ente yang punya….

  4. kira betul la gua punya tekaan

  5. ape tu,cita lucah ke?…..

  6. gua drama drama cinta nangis ni boleh kena migrin woo gua tengok…
    serius gua tak tipu….kena macam maria mariana,boleh jadi anak derhaka beb.tahan gua bertekak dengan mak gua atau keluar rumah dari tengok cerita tu

  7. yang tu best…kisah cinta ashlynn brooke, maria ozawa, tia tanaka…semua physical love story…hehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: