Rezeki Orang

Brader Imuda pun sudah. Brader Shidee pun sudah. Damn…! Some people memang murah rezeki! Tahniah kepada bro berdua.

Apa-apa hal, bebila perlu, boleh contact Gafaro. Dia boleh jadi ejen kepada Wak… ehem!

Dan kepada isteri bro Imuda dan Shidee, ketahuilah bahawa orang yang dah berpengalaman dan matang amat susah dipermainkan, tetapi amat handal ‘main’! Kepada mana-mana gadis yang seksi dan jelita yang tak percaya, meh le sini Kos pembuktian beta dijamin free of charge!

Advertisements

10 Respons to “Rezeki Orang”

  1. Cisss… memalam aku buka blog BRO ni terjumpa pulak kes nih… huhuhu. menggoda betul…!

    apapun tahniah tu IMUDA dan SHIDEE.. hehehe.. tak leh lupa apa kata SHIDEE kat Melodi ritu, “kenapa saya nak pilih janda? Jamal Abdillah pun pilih anak dara…”

    hahahha… lelaki oh lelaki…! sometimes, many times korang memang kelakar…!

    • Hehehehehehehe… Tapi kalau anak dara tu tak layan…? Janda pun jandalah…! Ekekekekeke…

      p/s: Beta pernah berselera kat sorang janda ni tau… perghhh…! Tak macam janda pun! Nasib baik dia dah kahwin sekarang… adoi laaa…

  2. hai…bilalah rezeki untuk aku pulak nak dapat next change. dua tak cukup bro…ekeke.

    aikss…mcm aku pernah dengar je cerita pasal janda tu..hehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: