Semua Merah!

Gambar ni tak berapa sharp. Guna henpon je. Di lampu isyarat. Malam 19 Februari 2010. Yup… lampu isyarat. Cuba teka yang mana satu sinaran merah dari lampu isyarat… Ekekekekeke…

6 Respons to “Semua Merah!”

  1. ada hadiah tak???

  2. Tiada dlm gambar.. cuma nampak tiangnya jer separuh sebelah kanan…:)

    • Salah… eheks…

      • Tak pasal-pasal aku kena enlarge pic tu… yerrr.. yang sebelah kiri tuh laaaa…!

        • Astaga wa esta bagadud… You missed the whole point la sis… ekekekekeke… Entri ni sebenarnya nak cuba highlight betapa mereka yang bertanggungjawab menghias bandar telah terlepas pandang akan ciri-ciri keselamatan pengguna jalan raya. Memang benar sesiapa yang tak biasa yang drive kat area tu malam tu akan rasa kompius sebab tak dapat nak kenal dengan segera bahawasanya lampu isyarat sedang menyala merah disebabkan ada banyak tanglung bergantungan yang juga bersinar merah.

          Dah… toksah dok menyusahkan diri meneka. Tapi FYI, nun kat depan tu memang ada sebatang tiang lampu isyarat yang lampu merahnya sedang menyala.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: