Horny Sambil Gunting

Semasa gunting rambut, tukang gunting kau orang ajak bersembang tak? Tak kira le lelaki atau perempuan. Biasanya apa topik yang disembangkan ek? Kalau tukang lelaki menggunting rambut lelaki, sembang apa? Kalau tukang gunting perempuan gunting rambut perempuan? Kalau opposite sex vice versa?

Aku memang tak gunting rambut kat salon la. Mahal. Pergi kedai biasa je. Kengkawan jantan yang biasa gunting rambut kat salon selalunya akan pilih awek bergetah belon untuk gunting rambut. Tapi kekadang dapat gak tukang gunting jantan. So jantan sama jantan biasanya sembang isu politik.

Dan kalau isu politik tu tentang kes Anwar Ibrahim dan Saiful Bukhary, tetiba tukang gunting jantan yang sopan santun tu naik bersemangat mengupas modus operandi pertuduhan dalam kes tu. Dengan penuh perasaan pula tu! Teruja sungguh. Begitu amat gembira dia bercerita tentang modus operandi pertuduhan sampai ceria muka dia, tak sedar dia sepatutnya gunting rambut. Berselera pula dia bercerita hal keintiman jantan sesama jantan ni! Isy…! Ngeri aku siot! Nak ditempeleng, gunting ada kat tangan dia! Camne ni???

Next time aku stick to mamak gunting rambut je la!

Advertisements

12 Respons to “Horny Sambil Gunting”

  1. Bercerita penuh semangat ok lah.. Kalu dia buat demo penuh emosi, cemana?

  2. kalau nak tahu apa2 je cerita terkini, samada politik, sosial, jenayah, ugama, keadaan negara atau dunia atau apa sahaja, tanyalah samada pada tukang gunting atau pemandu teksi. tapi kena org tempatan laa. kalau tanya tukang gunting india mari, dia tak tahu apa2.

    pasal kedai mamak/india ni pulak, selalunya derang buka radio siaran tamil. kadang2 tengah main lagu, kadang2 tengah berita, kadang2 tengah sembang2. bila mamak start gunting rambut kita je, terpaksa mengkhayalkan diri dengar radio tamil tu..ekeke..

    • Sekarang kedai gunting INdia dah naik taraf – dpa pasang Astro saluran apa entah, yang ada logo matahari tu. Tapi memang best bro! Aku pun boleh ketawa terbahak-bahak tonton walaupun tak faham! Ekekekekkek…

  3. Terbayang gua macam mana mamat tu “belai” rambut lu sambil bercerita perihal keintiman jantan

  4. apsl bro,dia sambil cerita sambil ramas rambut ko ke?

  5. phatlee Says:

    wahaahaha…sib baik x di demo kat hang…kena hang jadi model, mau duduk ngadap dinding hari2..hehehe…

  6. cantik gambar.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: