Pesta Buku Antarabangsa

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur. PWTC. 19 – 28 Mac 2010. Klik atas gambar sebelah tu untuk saiz yang lebih bagak. Aku diberitahu ia akan dibuat di dewan seberang sungai tu.. adoi laaa… penat…

Anyways, walaupun tak ada keluar apa-apa buku baru tahun ni… hehehehehehehe… aku dipanggil bertugas juga di gerai Creative Enterprise Sdn Bhd (CESB). As usual, aku akan ke sana — bertugas atau pun tidak — pada Sabtu dan Ahad. Jom kita dating kat sana hari tu? Jom laaaa… Ada banyak option! Ada dating, ada dating + ringan-ringan, ada dating + berat-berat… eh? Kejap… Ni salah option nih! Aiyaaarrrkkk…!

Maksud aku, ada option diskaun pelbagai buku! Jom laaa…! Beli bebanyak! Boleh claim tax exemption tau!

Advertisements

8 Respons to “Pesta Buku Antarabangsa”

  1. Terimakasih reminder…

    Mujur aku tak terlupa.. hahahaha.. Bleh terlupa? Rugi ler akuuu…!

  2. owh…. permata yang hilang….

  3. Assalamualaikum En NA. Ayarkk dah terlepas, ingat nak komen pasal tajuk good habit hard to change yg En NA tulis tu. Macam ni, sabtu terjadi insiden yg berkaitan dgn tajuk tu.

    Rumah saya ni kalau saya keluar tak kira la keluar pii keje ke, pii kedai sekejap ke, isteri ada tinggal kat rumah ke saya tetap akan mangga solex kat pintu grill.

    Nak jadikan cerita sabtu lepas anak sedara ada lepak kat rumah. so saya pi kedai tak solex la sbb anak sdr ada temankan isteri, tambahan lagi waktu pagi. saya rapatkan grill je

    bila balik je rumah dengan selamba bagadutnya saya pii bukak mangga solex yg disangkutkan kat palang grill dan saya kuncikan kat grill. lepas kan dgn konfidennya saya cuba bukak grill tu…ayarkk

    • Huh? Ekekekekekekekkekekek… ni kes auto-habit la ni…. ekekekekekekekeke… Macam solat. Tunggang terbalik solat tapi minda ke lain. Rukun semua complete tapi last-last gelabah sebab lupa nak keep track dah berapa rakaat… adoi laaa…

  4. aku nak option ringan2 berat…huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: