Arkib untuk 17 Mac 2010

Telanjang Sebab Panas… Eh? Lucah Ke Ni?

Posted in Matang, Sosial on 17 Mac 2010 by Najwa Aiman

Zaman aku belum baligh dulu, nak nampak paha perempuan memang susah gilos. Miracle le kalau dapat tengok. Apatah lagi nak dapat sentuh, pegang, ramas, garu, jilat… bla bla bla… Eh? Lucah ke ni?

Anyways, sekarang… perghhh…!!! Toleh kiri nampak paha, toleh kanan nampak paha, kat escalator dan tangga toleh atas nampak paha dan yang lebih sulit daripada tu, toleh ke bawah nampak longkang punggung berserta spesis serangga dan bukit bukau busut kecil kat lurahnya… bla bla bla… eh? Lucah ke ni?

Yalah. Malaysia memang panas. Sebagai spesis yang berkulit lebih halus, lembut dan sensitif maka perempuan paling tak tahan panas. Terpaksa hampir telanjang… isy isy isy… Antara badan dan kaki, kaki lebih cepat terasa panas, maka seluar pendek pun sama senteng dengan bikini. Bila makin panas, bahagian badan pun terpaksa telanjang juga… isy isy isy… Tinggal bra je. Bila matahari makin terik, bra pun tinggal kain di bahagian puting jek… isy isy isy… Memang panas…

Iklim Malaysia memang malamnya lebih panas daripada siang sebab time tu dua-dua spesis jantan dan betina akan bertelanjang sambil berpelukan… isy isy isy… Untuk pastikan suhu badan masing-masing berada pada tahap dan kadar yang sama, maka kedua-dua (dan kalau adventurous ketiga-tiga mahupun keempat-empat) tubuh tu harus connected to each other menggunakan plug dan soket yang sedia ada…. isy isy isy…

Kau Tak Mengerti

Posted in Matang, Puisi on 17 Mac 2010 by Najwa Aiman

p/s: Ya… ya… ya… memang yang tu puting dia. Pura-pura kura-kura perahu tauhu pulak! Dan entah… aku tak tau sama ada sengaja atau tak sengaja terselak gitu. Dan ya… memang aku suka benda macam ni…  Dan tak… aku takkan terkam dia tapi sebaliknya akan mampir dengan belaian dan usapan… Hah! Ada soalan lain lagi?

Asyik

Posted in Puisi on 17 Mac 2010 by Najwa Aiman