Arkib untuk 25 Mac 2010

Itu

Posted in Matang, Puisi on 25 Mac 2010 by Najwa Aiman


Upin dan Ipin Dah Besar…!

Posted in Hiburan, Quips on 25 Mac 2010 by Najwa Aiman

Ini adik beradik kembar favourite Putera dan Puteri aku, terutamanya Haziq dan Azizy. Aku pun minat dua budak lelaki bersuara seorang perempuan ni. Cute banget! Aku sangkakan dia orang ni kecil.

Rupa-rupanya dia orang ni besar daaaa…! Aku jumpa dia orang in person kat Cyberjaya siang tadi! Besar siot!

Eh…? Kejap… kejap… Dia orang yang besar atau aku yang kecil? Anyways, aku harap sesangat, whoever you were di sebalik Upin dan Ipin tu, especially Ipin yang peluk aku tu, you’d better be awex! Please don’t tell me yang dalam sarung tu jantan! Please…!!!

Apa-apa hal pun, kepada mereka yang di belakang tabir Upin dan Ipin — you’ve made me proud! Dah bertahun aku tak rasa gini. Rasa proud being Malaysian. You did it for me! Thanx guys!

p/s: Ya! Aku tau… tu fesyen rambut aku selepas wuduk, okey!