Itu


7 Respons to “Itu”

  1. Yang itu itu harus bagaimana?
    harus begitu begitu sahaja?

  2. Aku pun ada masalah mcm ni gak, aku ikut jah saranan Ibnu Qaiyim Al Jauziah dalam karya beliau berjudul Cinta dan Rindu menurut Al Quran & Sunnah, no choice ma. Kelebihan method ni ialah mencerahkan minda dan menjernihkan hati.

    Aku dah cuba, klu tak cuba aku tak berani rekemen, hasilnya tiga2 trimester aku dean list tau. Aku sendiri pun terkejut. Aku pi kelas awat la senang jah aku nak follow lecture.

    • Nasib baik esok masih ada Pesta Buku. Kena cari. Kalu jumpa, harap-harapnya ada diskaun. Errrr… buku ni untuk cerah minda study je ke? Untuk cerah minda hal-hal praktikal tak ada ke?

  3. sekadar di pinggiran je….

  4. Let me know kalu ko jumpa, tapi aku rasa buku mcm tu tak de jual kat Pesta Buku. Carilah kat e bay ka, Amazon.com ka.

    Pasal cerah-cerah tu semua sekalilah cerahnya, melainkan mencerah ke arah menebalkan poket ko so that ko bule pasang lebih dari satu cawangan. Ini buku bukan pasal poligami eh.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: