Arkib untuk 28 Mac 2010

2 of Hearts

Posted in Nostalgia, Novel on 28 Mac 2010 by Najwa Aiman

Dua wanita yang memberi seri kepada beta dalam pesta buku. Tapi tahun ni cuma dapat tengok Shila sekali je. Tak apa… cuma tengok je…

Dan the best among the best — my beloved sis, and my most favourite companion di pesta buku — Kak Azie Azah! Sememangnya tak ada siapa yang boleh challenge beliau hingga ke hari ini — semangatnya, kegigihannya, kerajinannya dan kesungguhannya. She proved it! Tak percaya boleh tanya penghulu pesta buku CESB tahun ni!

Lisa Surihani? Tak Apa Laaa…

Posted in Hiburan, Puisi on 28 Mac 2010 by Najwa Aiman

Dan Hari Terakhir Pesta Buku 2010…

Posted in Nostalgia, Novel on 28 Mac 2010 by Najwa Aiman

Lia, Ena dan Aini... ohhh... selamat berpisah wahai kekasihku semua... Semoga kita akan berjumpa lagi di alam mimpi. Serentak pun takpe... boleh gang.. errr... bang bang bang...?

Demikianlah kemesraan antara kita... Ada berapa perempuan tu? Dari kiri... satu... dua... tiga... Hmmm... kat rumah Permaisuri satu. Aiseymen... tak adventure langsung maximum kuota sekali harung... ciszzz...!

Ya sayang... kamu adalah favourite beta. Bukan... bukan pasal promote buku. Ini soal cita rasa. You know... soal hati... soal nafsu juga... aiyaaarrrkkk...!!!

Ujang pun Ujang laaa... Setiap tahun balik-balik Ujang gak selebriti yang bergambar dengan aku... Tapi hari ni Ujang jadi VIP untuk empat publisher daaa... perghhh...!!! Yang kiri sekali ialah novelis Haslinda Ismail.