2 of Hearts

Dua wanita yang memberi seri kepada beta dalam pesta buku. Tapi tahun ni cuma dapat tengok Shila sekali je. Tak apa… cuma tengok je…

Dan the best among the best — my beloved sis, and my most favourite companion di pesta buku — Kak Azie Azah! Sememangnya tak ada siapa yang boleh challenge beliau hingga ke hari ini — semangatnya, kegigihannya, kerajinannya dan kesungguhannya. She proved it! Tak percaya boleh tanya penghulu pesta buku CESB tahun ni!

Advertisements

15 Respons to “2 of Hearts”

  1. penghulu tu laki ke pompuan?

  2. Baru ku tahu ada Penghulu rupanya.. hehehehe

    Alaaa… aku baru nak berenti nangis, dah nangis balikkk… thanks BRO. Untuk segalanya. Wahhh ni terharu giler ni, ada entry khas.

    I baru balik 9.30 tadi. Memang sedih siottt… (tp last2 tadi, 2 min sebelum 9, masih sempat jual 1 lagi novel WANIE… perhhhh) seribu kenangan betul lahhh…

    Tak tau nak komen apa lagi dah, selain terimakasihhhhhhhhhhhh….!

  3. memandangkan saya rakyat malaysia,ape kata bagi satu free kat saya?

    ***rakyat malaysia kan suka yang percuma!….

    ***siyul betul nak free aje….ade ke patut tuan rumah suruh penyewa bancuh simen!

  4. tu gua dah bagi hint nak tulis siri bercakap dengan rahim -2….

    kalu gua rajin la….

  5. tu belum cakap live dengan rahim…..

    kalu pompuan mau hanyut dalam ayat rahim…

  6. resam lelaki…tu yang orang kata kenangan dalam diri

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: