Yang Lucah Tu Kelakar. Betul Ke?

Kebanyakan jokes yang berbaur lucah dan porno biasanya almost possible akan buat orang gelak, kan? Ke atau sebab nak cover kemaluan… eh… cover malu? Entah…

Anyways, kenapa ek orang ketawa dulu instead of marah dengan joke lucah? Naturally memang manusia cenderung pada benda macam tu le kan? Bukan ke? “Abang nak aircond atau tak aircond? Kalau nak aircond tambah 20 sen.” Ingat joke tu? Agak popular lebih sepuluh tahun dulu… eheks…

“Cacing besar yang menceroboh gua gelap dan panas tu akhirnya meludah kepada cacing kecil yang dah tak berdaya…”

“Kata-kata terakhir suami saya yang berumur 80 tahun ni sebelum dia mati ialah ‘bagaikan syurgaaaa…!!!’

Aku nak kumpul balik semua joke ni. Ada tak?

Advertisements

14 Respons to “Yang Lucah Tu Kelakar. Betul Ke?”

  1. emm gau ade gual-gual hack. lu boleh pakai kasi eircond…

  2. kalau terlebih dan melampau gua cenderung jadi meluat.

  3. Mesti lah kelakar..nak wat apa series kalau nak lucah br0…senyum n ketawa kan best…tak lh nampak boring…

  4. dulu masa gua blaja ade la awek tu,budak sungai petani…

    memula dia sembang,pastu tetiba dia nak bepaut kat bahu gua time tengah bejalan,gua pelik la jugak baru sesembang dah nak bepaut….

    bila dia dah start nak tompang tidor rumah gua,sah minah ni biol….

    gua naik seram pulak kat minah tu,dah takde la rase nak kejang ke horny ke horror ade

  5. nice pic.

  6. Hmmm….. jap lagi I gelak….

  7. sungguh lucah la penyataan lu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: