Bukan Aku Yang Buat

Bukan! Bukan aku yang angkat dia ke situ! Sendiri panjat.

Jenuh le kena perhati sentiasa. Kerusi merah tu, dan apa jua objek yang boleh dijadikan tapak panjat, they all have to go!

Advertisements

10 Respons to “Bukan Aku Yang Buat”

  1. ok la tu…..

    tunggu la dia jumpa tangga sandar……

    mau pengsan mak dia…..

    • Eh jangan pengsan! Nanti aku kelam-kabut cari doktor wanita. Dan kalau aku jumpa doktor wanita… hmmm… tu yang masalah tu… yang pengsan terus pengsan, yang doktor akan pengsan dengan aku-aku sekali lepas tu…

  2. hah! mikael baru dapat skill memanjat sofa. baru 1-2 hari nih.
    kejap tengok dia kat lantai.
    kejap lagi dah melompat-lompat atas sofa.
    lu tak sakit jantung ke tengok?

  3. haaa…. bunga gua… dah lama dah isi skill tu… gua pun risau…
    gua dgn bini tak boleh mandi same2.. kene mandi bergilir….

  4. Hmmm… obviously… perangai PAPA…!

  5. anak bapak~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: