Boleh Tengok Keliling!

Yeszaaa… teknologi 3D-TV dah keluar ek? Sky TV UK dah ada saluran Sky 3D. Astro baru je keluarkan produk HD. Kena tambah RM20 sebulan bagi sesiapa yang ambil. Tak lama lagi keluar 3D pula ke? Tambah berapa pula lagi tu? Lepas tu TV set pun mesti kena tukar juga kan? Sama le konsep macam HD tu… hmmm…

Penerbit filem Hollywood dah lama keluarkan movie 3D. Yang guna latest technology ialah filem Avatar kan? Penerbit porno tak nak buat filem 3D ke? Shooting Lily Thai orgasm dalam 3D. Dah boleh tengok kelajuan dan kemampatan Peter North shooting. Boleh tengok ukurlilit dan panjang. Kelebatan dan ketebalan. Kecairan dan kebanjiran. Perghhh…! Alamak… terbawa-bawa pula…

Siri Halimah Jongang tak nak buat 3D version juga ke?

Advertisements

16 Respons to “Boleh Tengok Keliling!”

  1. haa..kalo lu suka lily thai…..gua suka asia carrera… ahaha

    • Huh…??? Walaweh… Asia Carrera masih mampu orgasm gigil-gigil lagi ke sekarang ni? Entah-entah dah menopause? Bukan ke dia dah tau ke sekareng ni bro? Asia Carrera tu memang bintang favourite wa zaman awal 90’an dulu la. Legenda sungguh orgasm dia tu dulu… Dulu laaa…

  2. halimah jongang versi 3D saya kira mampu menarik lebih ramai penonton lantaran kesan penjojolan gigi jongang watak utamanya akan menjadi lebih realistik dan ramai yang akan sedaya-upaya mengelak daripada dipatuk imej maya gigi mancung beliau itu.

  3. sasha grey hang x penah tgk??

    3D? TV baru la gamaknya…umah aku still guna TV bonggol belakang…hehehehe….

  4. makin malas la anak anak kita….

    • Dan makin horny le manusia… dan remaja…

      Wa dok fikir tentang pendidikan seks (dan juga perubatan) menggunakan teknologi 3D instead of live show dan mayat. Okey tak?

  5. dah ada kot,tp kat luar la pasl ari tu gua tengok astro dia guna 3D punya projektor

  6. err lebih kurang macam projektor la gayenye…tak silap gua militari research
    fasiliti yang guna macam tu…

  7. I only like 3D when I’m watching visually stunning porn movies.SAMSUNG WARN 3D-TV COULD CAUSE ADVERSE HEALTH RISKS

  8. …wait, did I say porn?I meant cartoons.Ehem.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: