Dildo Is Not Child’s Play

Rata-rata, kebanyakan kedai runcit — sebesar mana atau sekecil manapun — yang taukehnya berbangsa India, mesti ada satu bahagian yang jual mainan macam tu kan? Kenapa ek? Tapi aku assume dah tentu ada permintaan dan pembelinya. Sejak zaman aku belum baligh dulu sampai sekarang, konsep ni belum berubah. Damn… I miss those toys…! Sekarang pun aku masih minat toys. Children’s toys tau! Nope… aku tak berminat dengan adults’ toys. And yes, dildo is a toy, but it’s hardly child’s play… eheks!

Advertisements

10 Respons to “Dildo Is Not Child’s Play”

  1. teringat aku iklan IKEA… anak main dildo emak…

  2. Gua pengumpul patung tapi yang rare punya la.gua ada patung E.T,dulu gua ada patung smurf tapi dah hilang gua tengan carik `Gumby’ pulak

  3. hang bayar kat ali maju x sumbat gambar nih? hehehe…

  4. err kawan lu tu laki ke pompuan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: