Blowjob Disiplin

Kolam renang bebudak kat KLCC tu sentiasa ada pengawal keselamatan bertugas. Sekurang-kurangnya dua orang. Biasanya wanita dalam lingkungan usia akhir 40’an kan? Antara tugas dia orang yang paling sibuk ialah memastikan pengunjung mesti berkaki ayam bila pijak lantai yang berjubin biru. Selain tu ialah memastikan bahawa hanya manusia di bawah 12 tahun je yang boleh membasahkan seluruh tubuh di kolam renang tu. Lepas tu memastikan bahawa selain daripada menjaga budak, manusia yang dah berserabai atas dan bawah tak boleh menjejakkan kaki ke dalam kolam tu. Selain daripada tu, tugas dia orang juga ialah memastikan tak ada manusia dewasa lelaki, apatah lagi perempuan, membuka baju (bukan seluar atau spentot pun) di taman tu. Pakai seluar pendek tak apa. Tak pakai baju tak boleh. Eheks…

Dan untuk memaklumkan kepada para manusia tu semua tentang larangan-larangan tersebut, pengawal keselamatan wanita tu akan meniupkan wisel dia orang. Maka purata dia orang meniup wisel barangkali 15 kali setiap 30 minit. That is such a bloody lot of a blowjob! Tapi kan… dalam usia gitu, dan rupa paras sedemikian… tak apalah. Selagi blowjob dia orang tu hanya wisel, tiuplah berapa banyak dan berapa kuat pun! Silakan…

Advertisements

6 Respons to “Blowjob Disiplin”

  1. tu tanggungjawap tu….

    bukan senang untuk memastikan diri tidak terangsang….

    haha….

    • Syyyy… Nak bagitau ni… Wa memang tak suka blowjob… Sama ada membuat atau diperbuat. Tapi bebaru ni wa sudah jumpa satu awek yang kalau ‘membuat’… perghhh… aromanya menarik dan rasanya agak best… eheks…!

  2. sape makgad taman klcc ke?

  3. Hahahaha… betul lah semua penerangan U tu..

    Ohhh dah lebih setahun tak pi area taman KLCC..

    Anak bongsu yg age 8 tahun tu, baru merasa sekali jer mandi kolam tu. Sesak beb! tak best.

    Skang ni I bawa anak2 mandi kolam kat Bandar Tun Razak, kolam renang DBKL. RM1 jer… berjam2 pun takper… lagi best!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: