Cinta Simpan “Dalam”

Harian Metro 9 Jun 2010 ada laporan tentang Polis bahagian narkotik Marang jumpa 400 seluar dan baju dalam wanita terpakai bila dia orang serbu satu rumah untuk tangkap pengedar dadah.  Harian Metro 10 Jun 2010 pula dapatkan ulasan daripada Pakar Psikologi Universiti Teknologi Mara (UiTM) – Prof. Dr. Amelia Abd Aziz tentang perangai pelik tu—

Ghairah abnormal
Oleh Asmah Rusman
2010/06/10

KUALA LUMPUR: Lelaki yang gagal meluahkan perasaan cinta terpendam akan berubah tingkah laku menjadi gila bayang sehingga sanggup bertindak di luar batasan fikiran manusia biasa… (baca habis)

Kalau perempuan pula yang gagal luahkan perasaan cinta terpendam macam mana ek? Kalau gagal luahkan perasaan cinta terpendam kepada sesama jantina akan ada kesan dan implikasi mental yang sama juga tak?

Ohhh… aku cintakan kamu! Sangat cintakan kamu! Cintakan kamu banget! Dengarlah wahai Lisa Surihani, Liyana Jasmay, Cheryl Samad…! Aku cinta kamu!

Tapi sumpah kalau kau orang bertiga beri aku pakaian dalam kau orang yang terpakai, aku tetap akan ambil simpan juga! Bak sini… meh laaa…

Anyways, kaum perempuan, kalau tak mau spentot dan bra terpakai hangpa hilang, biaq pi la orang lelaki nak luah perasaan kat hangpa. Setakat luah perasaan tak luak pun. Kecualilah kalau hangpa memang nak sangat depa ambil seluaq dalam dan bra hangpa yang tak berbasuh tu. Alasan nak beli baru kut?

Advertisements

12 Respons to “Cinta Simpan “Dalam””

  1. 400 helai ye…

    usaha gigih brader tu nak kumpulkan

    • Tapi yang dicuri tu ialah spentot dan bra terpakai dan belum dibasuh bung! Tu yang aku agak heran tu. Dia orang perempuan ni semua letak kat mana spentot dan bra terpakai dia orang ni? Dia orang terus sidai kat laman rumah ke?

  2. mane orang yang repot tu tau semua pakaian dalaman wanita tu tak dibasuh?

    takkan dorang cium selai selai…..

  3. Rosak budak tu…

    atau dia sengaja nak buat rekod peribadi? hahahahaha

    mengong punya lelaki…!

  4. Tapikan, gua agak seram dengan spentot sniffer ni.Sure, it’s funny and this help sell the paper.But whatabout the perp?Selalunye perogol bersiri will start with panty sniffing atau benda² yang sepervert dengannye.Then escalate to skodeng.Then escalate to raba-raba.Then escalate to molest.Then bila smua tu tak buleh kasi high lagi, sah dia akan merogol dan menghancurkan kehidupan mangsa tersebut buat selama-lamanya.

    Dengan ini, saya sokong chemical castration dan pihak berkuasa dikehendaki MEMANTAU semua yang disabit dengan jenayah seks, tak kisah kecik/besar (bukan saiz alat sulit ye :p ) ie sex-offenders list.Tak yah kasi public (takut orang awam jadi vigilante alal The Punisher).

    Sekarang ni, gua punye pondering pulak, camaner nak ajar budak-budak “inappropriate touching” due to the disturbing facts on incest-rape.Ya Allah, ya Tuhan ku, lindungilah anak-anak kami.

    p.s you a daddy of four, how would you approach sex-ed with your kids?Gua curious.

    • At the moment, my Permaisuri and I merely stressed on the ‘aurat’ part and the do’s and don’t’s. We have not come to the stage of reasoning yet though they do ask why this and why that. We just say that it is what God Almighty commands and we must obey unquestionably. As for my eldest son (now 11 years old), we are gradually giving him the reasons as and when he asks. Honestly, it is so far the most difficult task I’ve ever encountered as a human being!

      • May Allah bless you and your wife.That’s what a parents do, pecah kepala thinking of how to bring up the kids the right way in this bad crazy world.

        I was lucky my mum memang point-blank ngan my sister and I.With how it is now, don’t think orang kita should maintain that ‘ignorance is bliss’ attitude.Case in point: babydumping berlambak.Adoih.

        • Sincerely, there are times when I thought to myself why I am blessed with kids. The more I thought if it, the more thankful I felt to Allah though bringing them up is kerja paling berat pernah ditanggung dalam dunia ni. Tak ada tandingannya.

  5. Huih..emokambingnye aku.Sah PMS.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: