Kasi Otot Naik Acara Solo

Memang dah lama aku tak main badminton, volleyball, atau pingpong. Apatah lagi bola sepak dan futsal. Dah bertahun-tahun dah pun. Aku pergi gym je. Tak nak buat badan berketul-ketul macam Arnold Schwarzenegger tu. Saja nak sukan acara solo. Sukati aku nak tempo dan rentak macam mana. Dah umur macam ni tak larat nak bersukan acara team lagi. Nanti ahli pasukan sendiri pun membebel kalau aku tak boleh ikut rentak game. Gym is good. Jogging pun okey tapi tak rasa stress pada badan dan tak sakit. “No pain, no gain” kan? Swimming pun okey kalau tak wajib pakai swimming trunk. Auratlah weh! Bengong. Angkat beratlah best. Ada stress. Ada sakit. Dan boleh kasi otot dan urat naik dan tegang.

Tapi dalam banyak peralatan angkat besi dalam gym tu, macam mana nak bagi naik otot zakar ek? Bagi otot zakar berketul-ketul dan urat-urat timbul macam urat lengan gitu. Camne ek? Angkat dumbell pakai batang zakar ke?

Advertisements

12 Respons to “Kasi Otot Naik Acara Solo”

  1. cuba tarik steamroller pakai kote tengok. menjadi ke tidak?

  2. hihihi…

    gambarnya ngeri otot”nya…

  3. tembakau Says:

    try no hand push up

  4. ala bro lu guna la pemberat tu,kan kat tengah dia ada lubang….

  5. usaha tangga kejayaan

  6. Tgok urat2 keluar dah ngeri. Kalau urat2 keluar kat celah kelangkang tu pasti menakutkan. Urat2 hijau

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: