Arkib untuk 13 Julai 2010

Mari Bersetubuh

Posted in Kapitalis, Matang, Sosial on 13 Julai 2010 by Najwa Aiman

Bila last kau orang bersetubuh? Okay, let me rephrase that. Bila last kau orang bersetubuh untuk mendapatkan zuriat? Persetubuhan haram tak dikira. But then again, persetubuhan haram pun banyak juga yang melahirkan zuriat. Kebanyakan zuriat tu pula dibuang ke longkang. Ada laporan menarik hari ni kat myMetro

Kadar kelahiran penduduk Malaysia dijangka terus merosot
2010/07/13

KUALA LUMPUR: Kadar kelahiran penduduk Malaysia yang menurun kepada 2.2 peratus dua tahun lalu berbanding 2.6 peratus pada 2000 dijangka terus merosot jika trend melengahkan perkahwinan, merancang kelahiran dan kesibukan kerja terus diamalkan rakyat di negara ini…(baca habis)

Statistik dalam laporan ni termasuk ‘kelahiran haram’ yang tak dikehendaki tu ke? Termasuk penkid ke tak? Sibuk berlaga labia majora dan labia minora atau geletek labia dengan lidah dan jari takkan melahirkan zuriat tau! Habis peluang jantan macam aku yang ada corong spermatozoa nak mengandungkan awek-awek jelita dan menggiurkan. Ciszzz…! Jantan-jantan metro-liwat pun satu dol! Corong spermatozoa tu kalau setakat disumbat ke lubang dubur dan sperm yang terpancut tu disenyawakan dengan rectum tak boleh menghasilkan zuriat tau! Menghasilkan taik bolehlah! Bengong tak sekolah… Isy! Tak kuasalah aku nak fikir masalah ni. Ingat aku ni Perdana Menteri atau Senator ke? Aku sekadar rakyat prihatin yang menyahut seruan kerajaan. Maka meh sini awek-awek sekalian. Marilah kita sahut seruan Senator Heng Seai Kie. Tapi aku nak sahut seruan untuk “melahirkan” saja tau. Bila dah lahir tu dah bukan sebahagian daripada seruan tau. Bila dah lahir tu kau orang tanggung sendiri tau! Meh laaa… Meh la sayang…